Како да направам одредени луѓе да не ми ги гледаат сликите каде сум тагирана? Без timeline ми фејсбукот...
Имам профил веќе дооооооооооолго време.. По последно време ми стана досаден, монотон... Ништо интересно.. Наместо на фејс, јас во последно време досадата ја тепам по форумов.. Читкам, пишувам мислење.. (забегав, малце оф топик ) Како и да е, фејсбук почнува податоците на сите на тацна да ги става и сите да имаат простап до нив. Мислам дека со новиов фејс, ретко кој ја има подесено правилно приватноста на фб.. искомплиирано е многу и луѓе се откажуваат. Да не го должам многу, ќе кажам само дека фб стана с*ање!
The Messages service is temporarily down for maintenance. We're constantly working hard to make a better product for you. Please be patient, and the system will be back up shortly. ПАК прават нешто. до кога????
Нели се збореше дека по нова година на сите профили од фејсбук ке им биде активиран тајм лајн. Зошто уште не се сменети, и ке се менат ли воопшто?
Имам профил, го користам често така што комуницирам со моите пријатели, најчесто сум на мојата страница
Ааах Фејсбук.. Не можеш со него, не можеш без него... Повеќе пати сум размислувала да го избришам ама се предомислував.. Еднаш го имам деактивирано и пак го активирав.. Како што кажав НЕ МОЖАМ СО НЕГО, НЕ МОЖАМ БЕЗ НЕГО
На почетокот кога ко направив фејсбук профилот ми беше забавно да се допишувам,гледам слики ова-она ... Ама сега ама ич не седнувам на фејсбук освем ако немам некаков ептен важно допишуванје на чет . Иначе ако правам друго сето ми е само губење време .
Ми се гади од фејсбуков веќе. Најмногу од дечурланскине препукувања преку фејсбук-демотивација. Некој му го опцул стојко и овој прави демотивација за него како е грди4ок, гwуп, смотан, со патики купени од шутка и смрдлиф здиф! Па така следуваат коментарите од другарчињата на жртвата со што секој вклучува: љубоморне душе могу да га п*пуше свц не се замарај најубаф си! Не е фејсбук за секого мајке ми.
Подесувања за приватност => Означување ( Измени ги опциите ) => Најголема видливост на профилот во објавите каде што сте означени штом се појават на вашиот профил. Потоа стисни на правоаголничето ( каде што пишува: Пријатели, Пријатели на пријатели... ). Потоа стисни на ПРИЛАГОДЕНО и кај правоаголничето кај СОКРИЈ ОД, напиши ги луѓето кои не сакаш да ти ги гледаат сликите каде што си тагнувана.