Zuckerberg не изгубил ништо, акциите на Facebook се паднати и веќе почнаа да се качуваат кон иницијалната вредност. У суштина Mark ги немал тие пари па да ги изгуби, а медиумите не разбираат економија и прават сензационални наслови за да привлечат внимание.
И не е веќе четврта најбогата особа у свет туку петта, Били го превари.Праќам гушка (и чај од камилица за смирење)
Не е пола Вилијаме не ги лажи луѓето да не имаш нешто и со ова ти па нешто муљаш старо аро и стресови му приредуваш на Зуки.
Не знам зошто толку сте се упашиле за едни ќелави апликации... Кога разбрав дека почнале да кочат немате претстава како се израдував. Единствена апликација која што сакам да биде ok е Вибер. Инстаграм користам без врска, воопшто не ни користам освен за контакт со едни пријателки што немаат Фејсбук. И Фејсбук и Инстаграм користам само за контакти. Да си жива и здрава за пишаното!
Искрено и мене ми беше супер поминати неколку часа без социјални мрежи, си ја одморив главата. Само има проблем со тоа што на некои луѓе работата им зависи од апликациите/социјални мрежи или пак имаат некои итни случаеви(не инфлуенсерките), за што и најголем број критики беа упатени баш поради овие причини.
Дали може да знам ако пуштената понуда за пријателство на фб ми е одбиена или игнорирана? Пошо прифатена не е сигурно