Eпа кога ќе отидеш на профилот на личноста ќе видиш дали уште стои барањето дека за пријателство ти е испратено, ако да не го одбил, не го ни прифатил. Ако не стои, го одбил значи.
Дали некој знае како можам да си го вратам Фејзбукот. Само ми стои дека ми е блокиран и не можам ништо да направам? Благодарам однапред.
Не ни забележав, сега баш проверив. Леле стварно, на што личи ова. Дека го преименуваа Facebook во Meta па сега прават и некои новитети.
Имам блокирано на фб но не сме но биле пријатели, дали ако тргнам блок ќе стигне некоја нотиф кај неа?
Зашо кога играм билјард на фб, ми ги покажува и пријателите од фб шо ги имам избришано одамна дека се уклучени и играат и они билјард? Може некако да се тргнат ли?
Што значи пратена порака со бело кругче као не стигната, а на профилот пишува активност пред... На пример пораката пратена пред еден час, а покажува како не стигната, а на профилот пишува активност пред половина час.
Уште како мала сум отворила фб профил на кој не се ни сеќавам како беше а знам дека мојот број го искористив во правњето на профилот. Има ли некаква шанса да стигнам до профилот и да го избришам?
Женски ме интересира што значи оваа, личноста ја немам за пријател, и пуштив покана и после ми излезе оваа
Штом ја нема за пријател личноста, значи ја одбила понудата и изгледа означила спам или нешто слично за да не може повторно да ја додаде и сега само може порака да и пише.
Можно е и тоа да биде иако сега на Фејсбук секој може да пушти порака нема врска дали е пријател или не.