10 не е ништо.Имав денови кога ми стигаа по 100-200-300 понуди за пријателство.И тоа не користам фејсбук со години да кажеш виделе објава па ме додаваат. И мене ми беше крипи си мислев да не ме објавил некој негде Не знам што е фората стварно.
Ауххх... и јас после очекувам некоја девојка да ми прифати рикуест (со неколку заеднички пријатели). Од ова манијациве и да сакате не може да погледнете кој се ви пратил понуда за пријателство. Ништа, окречемо се изласцима
Dali denes ima nekakov problem.so facebook postojano me isfrla sto.i da otvoram?veli samsung aplikacijata postojano zapira ,go.restartirav tel.i azurirav facebook ama pak ne otvara.
Ви покажува лајкови на објави од други страници или пријатели на фб што објавиле нешто на пример? Само бројот на лајкови стои, но не се гледа од сабајле кој лајкнал. Измена е нова ова или до мојава апп е нешо?
Исто и кај мене. На другарка и имав објавено слика за роденден, и гледам број на лајкови ама не можам да видам кој лајкнал. Дури ниту на слики как што сум означена, ниту на МОИ објавени слики... се надевам дека е проблем што ќе го средат
Сега видов дека не само на туѓи објави туку и на мои објави било... Хаос. Ги испоуништија апликациите.
Сега дојдов истото да го прашам. Исто е и кај мене, не ми покажува. Се надевам ќе го средат, само да не е некој update.
Се пробав но залудно, утре ќе треба да се јавувам по пријатели да не праќаат пораки таму. Оти постојат вакви луѓе
Порано имав јас таков проблем и мислам до телефонот беше, затоа што брзо после тоа ми се расипа. Не знам до што може да е, да не се оптеретува ако отвараш и користиш повеќе апликации.
Дали Eduord Maho е некаков си вирус на фб? Зашто приметив дека некои што сум ги имала додадено за пријатели, што ме немале прифатено, као демек сега ми го прифаќаат предлогот, ама гледам на нивниот профил од тогаш почнува да им се објавува нешто за Eduord Maho и криптовалути. А приметив дека таа една што ме има наводно прифатено, направила нов фб, изгледа не може да се уклучи на стариот фб, затоа си реков да не е вирус некаков Eduord Maho. Јас го блокнав тој Eduord Maho, ама што да правам со луѓето кои ме прифатија? Дали и нив да ги блокнам поради објавите на нивниот фб?