Ako сторито ти излегува на профил на новости ,без да влегуваш да го гледаш,само така "однадвор" ,нема да покаже дека си го видела...Во спротивно покажува...
Користам ајфон, и не ми покажува тоа кругчето при пишување на месинџер, нели само кругче необоено значи е пратено, ама не е стигнато ради исклучен интернет, и обоено пратено и стигнато. Сеа ми покажува на сите sent, и кога ќе видат seen, и не можам да знам дали им е уклучен нетот или не, се надевам објаснив добро што ми е проблемот. Фала
ве молам за помош,како можам да избришам стар профил на кој не му знам ни пасворд ни емаил,неможам да се најавам воопшто? каде да се обратам
Пројавете го до фејбук од повеќе профили, наведете ја причината и ќе го избришат. Кога ќе отвориш да пишуваш нормален пост ти излегува да штиклираш, ама нема опција во секоја група. Треба прво администраторот да дозволил.
вака имам еден проблем на месенџер им пишав на едни и сега ми се појавуваат горе на месеџер како активен а не ми е пријател дали ако го избришам чаотот ќе се истргне и неговата слика (воопшто да не ми се појавува дека е вклучен)
Имаме фејсбук група неколку години,наеднаш од нигде никаде се појавија некои админи на нашава група што не ги познаваме. Знае некој дали може администратор да блокира или одстрани друг админитратор?
Девојки ако не е смешно прашањево, немам играно покер на фејсбук 10 години, но паметам дека полесно се влегуваше, на search пишиш poker па се влегуваше, сега гледам дека не е така, може некој да ми објасни како на фб сега се влегува да се игра покер?
Јас колку што се сеќавам пред 15тина години сум играла Texas holdem poker. Ама колку што гледам сега на таа страна даваат линкови за до апликација да се спушти, можи нема како порано да се игра преку фб. Кај ме потсети, имав заборавено, а тогаш деноноќно играв .
https://www.facebook.com/TexasHoldEm/?mibextid=ZbWKwL Еве ти ја страната, оди на неа, на секоја објава имаш линк до апликацијата. Веројатно мора така.
Зишто од апликацијата facebook lite некогаш можат да се бришат пораки избриши за сите една порака некогаш го нема тоа?
Дали може да се сокрие во податоци за безбедност до кои уреди се имате најавено? (без да промениш лозинка) И дали постои srearch во месинџер за пребарување на еден збор (не во посебни пораки со една особа туку еден збор низ сите пораки да излезњ каде што го има пишано во сите пораки со сите пријатели)??