@БушаваАзбука[/USER] во делот кај презимето ќе ја пишеш буквата.[/QUOTE] Ама не дава само една буква треба цело презиме
Суспендиран ми е профилот на фб, дали некој може да ми помогне, оваа не емојот инстаграм а во мојот инстаграм во сметки не го пишувам фб то
Дали и некој друг има проблем да се логира на FB? Користам иста емаил и ист пасворд секогаш, значи точни се но сепак не можам да се логирам.
Изгледа во моментот ФБ имаше технички проблеми па затоа и мене ме зезаше. Неколку саати подоцна само се среди. Сепак thank you!
Нема таква опција, за жал. Само блокирање е решението. Јас така направив со некои особи. Не сакам ни да ги имам во пријатели, ни да ми пишуваат. Напорни се.
Да.тоа најчесто се прави за швалерот за да не видат сопрузите.по кажувањето.но и сопругот перка други don't very be happy
Ne znam ni imam potreba od takvi opcii,koj ima potreba neka si gi bara,dzabeee,nekjuuuu vise bannn hahahhaha
@SummerGirl за тебе не се однесува секоја почит оваа над тебе но ај форум е гужва да нема препродава приказни.за тебе ни збор грешка немаш ти си кул.бај т веј читај меѓу редови.кумановски лаги цаки и фори.оф боже.сакам кажам незнам речам.
@SummerGirl швалерката на бркославлич султанот е таа една и единствената.тој и бракот си го покварил жената го оставила.изводи.бесни.он ја праќа.макни ја.нека ја боцка.проба и на трета смена.со сите нас.таму.и фали неа блок у главата празна коза јалова.неа и досаѓале ван фб што се замислува таа бе.блок има.се преправа.нека се лигават со султанот и онака нема род.господ секаде не дава.е затоа се тие казни божји.пропишани.мислеа они нема да дознаеме хаха нека се клецкаат.гони ги.
Јас се зафркавав. А за блокирањето пораки ако некој дознае нешто, нека пише. Профилот ми е затворен. Се гледаат само насловните слики и профилните.