Ќе дојдеме сите во Мк бе . Еее после ќе гледаш хитлеровци на сите страни како продават чушки френки, молзат кравички козички
хахахах чушкииии е многу мачно да го работиш сум го работела и така да не се нафаќам да ги работам пак ќе биде интересно ако се врат и тоа да продават
Јас не можам да се најавам на фб и месанџер дава дека ќе ми стаса код на whats up и ништо не стигнува
немој да чекаш автоматски пробај со пасворд да напишеш за да се највиш јас се најавив, или од компјутер на гугал пробај
Ако не си ги знаете пасвордите, или немате внесено валиден мејл или телефонски број на профилот за ресет, пиши пропало на профилот..
Јас пасвордот нонстоп го менам и се го заборавам ама па затоа со другиве работи како тел број, имејл, гугл акаунт, се имам обезбедено
Па, страшно е колку луѓе паничат. Наместо да им текне дека е можен дефект и да проверат на Гугл пред да го вклучат алармот во главата.
Знам, сите бевме такви Мајка ми преку телефон почна да ми се дере зошто фб не и работел и да сум и го направела
И тебе изгледа за универзален мајстор те сметаат дома Ќути избегна некој стрес помалку, еве ние уште не можиме да се совземиме
а пасворд на емајл дали си го знаеш и така да пробаш таму да стигни код или евентуално да стиснеш од тел на фб да напишеш друг емајл па така да се најавиш бидејќи и мене таа опција ми ја даде, пробај отвори фб на тел и нели форгот пасворд и таму ти дава број емајл и имаше уште едно само не ми ткенува како се вика и стиисни на тоа и ти дава поле да додадеш и друг емајл