знам го, ама пробав и така нели иѓаше порамо автоматски преку маил да се вклучиш а сега не сака, или јас не знам како. А сега не те сфаќам како мислиш со друг емајл или број?
ДА ДА Со друг емајл да ставеш имаше прееска опција таква ми даде мене кај што стоат тие број емајл и под него имаше на англиски само го заборавив како се вика и да те однеси на тоа пробај ако сакаш пушти скрин ќе најдеме можеби решение
Јас му пишав на братучед ми, програмер е, му пишав дека ми е хакнат, дали може да ми го врати, тој ми пиша "не ти е хакнат, пиј кафе, ќе се оправи". Потоа кога се оправи, му пишав "ааа ти си замешал прсти".
Не знам кај тебе како било порано кога паднале ФБ и Инстаграм, ама до сега вака не било, ми кочеле само и не сум можела да пишувам пораки, и знаев дека е од таму. Ама сега не ни можев да се најавам ни од лап топ, внесував неколку пати пасворд не можев да се најавам, и нормално секој што си помислил дека им е хакиран, па сликите и податоците да ги искористат, инаку вака ништо не ми е видливо на ФБ, ни роденден, ни ништо. Како што пишаа некои членки имаат и бизниси. Браво за тебе што ти текнало, ние глупите мислевме дека ни е хакиран. Му пишав на братучед ми, ми пиша не ми бил хакиран, и кога видов дека и на Инстаграм е така и на маил не можев да се најавам, знаев дека има некој проблем. Инаку и јас имам страни на ФБ, па затоа ми беше најмногу, за другото гајле ми е, нека нема.
Јас за паничење пишав, не реков дали некој е глуп. Не чини да се паничи. Нели ко луѓе и онака имаме доволно стресови во животот... Човек може и да биде хакнат, а да не примети веднаш. Бидејќи Фејсбук и Инстаграм многу пати имаат паднато, не помислувам на вакво нешто, туку ми иде да проверам. Јас сум и паничарка по природа, но за вакви ствари не се оптеретувам бидејќи би било премногу за мене.
Паничат тие што имаат страни на ФБ и заработуваат преку истите. Инаку зошто би паничеле, без ФБ и Инстаграм се живее.
Знае ли некој да ми помогне. Од некни фб не ми функционира. Сум ја заборавила лозинката, не можам да се логирам. Фб ми е поврзан со стариот број што не го користам и сега кодот не можам да го добијам. Има ли некој друг начин?
Нема друг начин. Јас го имав истиот проблем со профилот на поголемиот син. Па морав да му правам нов профил.
Кога си заборавила лозинка, мислам дека ти праќаат e-mail за да се најавиш со нова. Знаеш со кој e-mail си регистрирана?
А на тој e-mail број имаш ли ставено за да ти стигни и таму код Едит: за да можеш и него да го укличиш за полесно да дојдеш до фб
Имам оставено, но бројот не го користам веќе 5 години. Затоа е ептен комплицирано. Ќе почекам да видам дали ќе ми вратат на e-mail, ако не ќе мора нов да правам.
Дали некој знае како се исклучува чатот на месенџер? , да не ме покажува активна јас направив ама пак ме покажува оклучена
Треба и од фејзбук да го исклучиш и нема да кажува. Одиш во поставки и приватност, па Публика и видливост и ќе ти излези активен статус изгаси го и од таму.
Луѓе имам еден проблем со месенџер. Со другарка пробувавме нешто и она ме блокираше по грешка и откако ме одблокира она можеше да ми пишува и да ми sвони, а јас не можев. Кај мене ова го пишуваше подолу на сликата шо е. После пробав јас ја блокирав па ја вратив, да видам дали така ќе се оправи и сега пак она не можеше да пишува, а јас можев. Во што е проблемов знае некој? Го репортнав ама не знам дали ќе го решат.