Дали има некој проблем со месенџерот? Не можам да пратам на никого порака, освен во некои групи кај што сум.
Јас немам проблем со праќање пораки. Проблемот е со повиците. Некогаш не ми прикажува дека имам пропуштен повик. И нормално, не знам дека некој ѕвонел.
Дали некој знае дали има опција да се направи кога некој ќе ти прати повеќе слики на месинџер да стигаат заедно во една порала како порано а не една по една како што е сега?
Кога ќе избришам некој од ФБ,ми останува на месенгер и ми дава кога е уклучен,можам да му пишам.. Има ли опција да го избришам и од месенгер?
На некои фб страни, воопшто не им стигаат пораките што им ги испраќам, пробав и од др профил, стигаат, во што е проблемот?
Се одлогирав од фб за да се пуштам на друг профил и после кога сакав да се вратам на првиот ми даде известување дека акаунтот ми е суспендиран и треба да поднесам appeal инаку ќе ми биде перманентно избришан. Сега не можам воопшто да влезам ни на фб ни на месенџер. Ви се има случено ова?
Дали има опција некаква да го тргнам Додај за пријател пд профол т.е да неможе никој да те додаде?Сум видела на профили иж стои само Порака,а опција за додавање немаа иако имаме заедночки пријатели
Нема таква опција, за жал. И јас сакам да направам исто. На мене не може да ми пуштаат понуди оние со кои немам заеднички пријатели. И кај мене истото се појавува на екран како кај тебе. Јас сакам и пораките да ги исклучам. Да не може сите да ми пишуваат. Гледам дека на некои им пишува дека профилот им е заклучен. А на мене не ми дава опција да го заклучам.
На Месенџер апликацијата порано долу имаше опција да видам кои пријатели му се онлајн, сега воопшто немам опција да видам кои се онлајн Дали имате и вие таков проблем?