Девојки помагајте ми се избриша сам фб проф седев до пред полаа саат уклучена се ислучив потоа пробувам пак не бива, едноставно ми е избришан фб профиот кога ке ме побаарат пријателите не го покажува како воопшто не постоел имал ли некој друг ваков проблем и како може да си го вратам пак
Дали може да вратиме суспендиран фејсбук, и како може да направиме нов профил бидејќи не ми дава да направам нов профил.
А дали од стар профил ако избришеш се, пријатели, страници, смениш име, дали ќе можат да те најдат со старотоиме и презиме бидејќи така си регистриран?
Гледам по групиве некои оставаат анонимни коментари (не постови, туку коментари), но никогаш не можев да најдам како, знае ли некој како се прави тоа?
Единствено ако е негова објавата. Пример сега ти ваѓаш анонимно нешто во група и единствено ти можеш да коментираш анонимно.
Да, но имам видено коментираат анонимни со бројки (анонимен член и некоја бројка), што ми кажува дека не е оригиналниот што постирал, кој го дава само како анонимен член.
Мислам дека можиш само ако е дозволено од администраторот во групата да можат и members да комбинираат, иначе не.
Не можам да најдам сега, но кога ќе сретнам таков случај ќе постирам. Бидејќи никаде нема опција анонимно да коментирам јас на туѓ пост, а имаше друг член анонимно коментирано (не истиот што постирал).
Фб групите имаат како опција во сетингс, ако дозволи администраторот да можат и мемберс да коментираат анонимно тогаш можиш мислам, ако не муе уклучена таа опција не можиш, исто е и за објавување на анонимни постови, можи да се исклучи да нема анонимни постови.
Спојлер Еве пример ми излезе сега, за ова мислев. Јас не можам да најдам опција за коментирање анонимно на друг пост, а кај некои има.
Сега баш читав, се вели дека на секого не му било дозволено од страна на Фб, демек имало иконче на коментарите, ама не кај секој. Искрено не знам како би се активирало тоа.
Открив денес како. Ко ќе сакаш да пишеш коментар на било која објава безразлика дали чоекот ја објавил анонимно или не, долу лево имаш твое сликиче и десно лента во која пишуваш, епа под сликичето има стрелче, ќе кликнеш на него и можеш да одбереш дали ќе коментираш како ти или како анонимен член.
Можно е, само од телефон не се гледа кај мене сликиче за да сменам, можи од пц. Некои имаа по нет коментирано дека оваа опција уште не е кај сите пуштена.