Во последно време ретко добивав покани за пријателство, деновиве имам по 5-6 понуди на ден, немам нова објава ниту сум означена некаде, што може да е работата?
И ја добив понуди за пријателства. А фејсбук не ни користам, безвеза го чувам, колку да си пополнам место во телефон.
И мене ми се случува истото со понудите за пријателство. Нема да има долго време потоа во еден ден преку 10 стигаат. Мислам дека самиот Фејсбук те става во предложени пријатели кај повеќе луѓе некогаш и затоа е така.
Znaci toa e.Ke se sredi.Pa zatoa se cudam sto se slucuva.I rekov aj da prasam dali e samo kaj mene ili i drugite go imaat istiot problem.
Ne ne da se voznemiriv,tuku se vrativ od nadvor i gledam ne funkcioniraat.Sega fudbal ima taka da i nema da mi trebaat hahah
Ако се деактивира профил и стои таков за стално за во случај при повторно логирање да се реактивира или после некое време од фб се гаси (брише) скроз ? Многу сакам да го деактивирам профилот ама па не сакам да ми го избришат скроз поради некористење. Ако има некој искуство нека помага
Има две опции да деактивираш и трајно да го избришеш. Ти ќе избереш деактивирај и дека привремено како опција ќе се вратиш. Има опции ќе прочиташ.