Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фејсбук (Facebook)

Дискусија во 'Слободно време' започната од Shaila, 4 октомври 2011.

1. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    А некој сличајно да не знае дали може да излезам од оваа времоплов што е на фб? Некако глупаво ми е :^)

2. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    според мене не се излегува од времепловот...јас затоа и не го ставив.Глуп е ептен |(

На perlaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Мене тајмлајнов некако интересен ми е,поорганизиран ми е некако.
    Иначе http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/fejsbu ... k-tajmlajn
    овдека прочитај чекор по чекор,пробај може ќе успее.
    Се надевам дека помогнав :* :)

На aquarius34 и perlaa им се допаѓа ова.
  4. bumbuleya

bumbuleya Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    259
    Допаѓања:
    105
    Имав до скоро, ама го деактивирав. Почна да нема ништо паметно освен полуголу девојчиња, машки застанати пред огледало сакајќи да покажат мускули, трачеви и шмизл фазон статуси.
    Поубаво ми е сега. Кој ми треба го барам на телефон, излегуваме на кафе, правиме муабет. А не на тој чатот што кочи на секој 0.13 секунди |(
    Надвор барем гледам луѓе кои не изгледаат толку очајно и патетично да не речам ку*вински како што се прикажуваат таму. А богами имам попаметна работа од тоа да читам глупи статуси од една страна а од друга страна мрчатори за тие статуси кои испаѓаат уште по глупи. Младината може беше расипана, ама фејсбукот ја до упропасти. :fubar:

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Фејсбук место каде најновите информации и вести било да се лоши било да се добри се шират од профил на профил со брзината на светлината.
    Место каде се објавуваат статуси се со цел да се соберат што повеќе лајкови.
    Место каде сите трач информации ти се на дофат.
    Место кај што прво ќе дознаеш дека надвор паѓа снег, ако претходно не си знаел бидејќи сите статуси се поврзани со тоа. |( место, место

6. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Oд кога го инсталирав Тајмлајн, имам повеќе фан страни од што имав претходно. :devil: :devil:
    Постои ли некоја можност сите фан страни да ги избришам наеднаш?

7. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Па незнам од кога имам фејсбук али мислам дека уште од 2009 год, малечко бре. :D
    тогаш цела таква леле фејсбук што е ова, слики, игри блаблабла. :lol:
    После ми го хакнаа, незнам што, па нов отварав, 3-4 пати ми го имаа хакнато, и пак и пак нов.
    Искрено сега ако ми го хакнат и ако неуспеам да го вратам, не правам нов.
    Нема ништо посебно за да се замарам.
    Сега гледам разголени девојки (се соблакаат за лајкови, бедови :puke:) и нема нишо интересно. :x
    Но, што да правиш, навика е, зараза е. Знам, за секоја навика има и одвика, но .. ај нема шо да праиш ај на фејсбук да видам што има ново, на чет некој моабети, глупи статуси,сега напињаат за снегот :|
    Некогаш не се ставам и по 2-3 дена, посебно кога имам многу за учење, али сега си дремам на него по 2 саати и више дневно. Тоа е, ќе пишеш некој статус, ќе објавиш песна, ќе си поразговараш (мхм, да, на четот што ненормално знае да те изнервира :swear: ) и така.
    Ај нека го хакнат таму незнам што, нека го укинат. Да не постои, не уништи бе. :D
    И да.. нека измислат нешто ново за да се занимаваме, да не не убие досадата :!: :lol:
    Ај доста, цело рефератче хахаха. :*

8. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    Го деактивирав пред 1 месец...........супер ми е :D Си направив профил со fake name и си ги ставив пријателките со кои што сум секој ден, дечкото и вкупно имам 15 пријатели. Епа лакше се дише! :)

9. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    Од тајмлајнот неможе да се излезе. Сега е кој сака да си активира но во скоро време профилот со тајмлајн на сите ке им се активира. Барем така прочитав

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    4.816
    Супер ти е што немаш, а сепак имаш ? :| :^)

11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.673
    Допаѓања:
    22.652
    Кога ќе подразмислиш, добар почеток на терапијата за одвикнување :lol:

12. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.516
    Допаѓања:
    17.249
    Е, како можамда ја сокријам сликата од профил шо ми е? Мислам вака, да си ставам некоја слика на профил нели, и кога ќе ми го отвори некој албумот со слики на профилот да не може да ја отвори и да ја види таа слика шо ми е моментално на профил? Ме рабирате ли?

13. Lallly

Lallly Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    33
    девојки како да направам ѕидот на фејсбук на не ми го гледаат они кои не ми се во пријатели? :?:

14. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    оди во settings па после во privacy settings таму има едно кој да ми го гледа профилот,и пробај да смениш да направиш само за пријатели,потоа има Preview да си провериш сама како ти изгледа профилот за тие кои не ти се пријатели.

15. roberta-rubi

roberta-rubi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    65
    а како да го избришам профилот на фб.не да го деактивирам туку да го избришам? :^)

16. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Има опција да го заклучиш албумот со профил слики.Да го гледаш само ти или одредена група на пријатели,а само моменталната профил слика да не се отвара а минатите профил слики да,нема таква опција.Еве како да го заклучиш албумот со профил слики.
    Го отвараш албумот со profile pictures.Горе десно го имаш ова,и бираш опција only me,како што е покажано на сликава. ;)

17. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Едно прашање можит ?

Како да ги скријам сликите кај што сум означена ? Порано си имав убаво средено одам во подесувањта и кога ставам опција само јас , тогаш луѓето што мо објавуваат ги нема објавите и тие се кријат ? :^) само за мене стануваат видливи . Значи обајвите нека си бидат регулеарни само сакам да ги сктијам означените слики ? ? ? многу барааааам ? :devil:

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ^ Епа мислам не може објавите да се прикажуваат, ама сликите да не се гледаат. Двете се едно те исто: објава дека некој те означил, означена слика.

19. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Прилагодувања за приватност - Означување - Измени ги опциите - И после таму си бираш опција која сакаш, или Исклучено, или Вклучено, или Прилагодено итн

20. LuDaChA22

LuDaChA22 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    29
    Зашто неможам да пишувам у групи? Кога пратам ми искача ова: Sorry! Your messages have been blocked temporarily to prevent sending spam. To learn more, please visit the Help Center.
    Може некако да го направам?