Имаше нешто како четирицифрена лозинка ако памтиш, новост која се бараше да се внесе за пораките. Тоа што си го внела, внеси го пак ако ти излезат полињата и би требало да бидат повторно достапни.
Да паметам. Не ми има побарано да ја внесам или да го деинсталирам па одново да го инсталирам и тогаш ќе ја побара лозинката. Направив како што напишав не ми побара лозинка и повторно ги нема сликите.
И кај мене исто, направив пин за end to end encrypted messages и многу пораки ми се избришани, не знам како да ги вратам.
Ви се има ли случено да гледате рил или видео од профил што не го следите, а да ви стои до името на креаторот following. т.е со кликање на видеото или рилот автоматски да се заследува профилот.
Kako mozi razgovori na fb sami da mi se brisat pred da gi procitam ? Ako znae nekoj neka mi odgovori.. pisuva sifrirani razgovori i uste pred sa gi otvoram ako ne sum bila aktivna dodeka mi e pisana porakata isbrisana e. Fala
Имаше една опција во месинџерот која што ќе ја уклучиш, после одредено време пораката се брише. Види случајно да не си ја вклучила таа опција. Тоа го имаш кај разговорот со човркот, во сетингзите.
Да, мене дури и член во јавна група ме ставиле така. Објавите јавни ми излегуваат, сум ги отворила, после некое време забележувам дека ми стои дека сум член во групата. И со страници така, автоматски се заследуваат. Точно да ти кажам не знам, знам само дека сега има шифрирани разговори, креираш некоја лозинка за да ги отвориш пораките (ова за претходните постари пораки е вака, за нови непрочитани не ми се случило досега). Ти излегува learn/see more? Мора да пишува што да направиш.
Дали има опција на фејзбук за да се исклучат коментарите на постовите шо ги споделуваш, слика или слични објави или да може твоите пријатели да не ги гледаат од друг коментарите?