Ствар на навика Мене па подобро ми е со нив бидејќи можам напоредно и на друга апп да пишувам без да ги отворам една по една.
Да не користиш бета верзија на апликацијата? Ако не, избриши и дата, не само кеш, или едноставно реинсталирај ја, мора да се среди така.
Новата верзија на месенџер е катастрофа. Ми покажува дека немам интернет. На другите апликации интернетот функционира. Многу е бавен. Не можам да праќам слики. Најомилена апликација ми беше ама со последните измени ја замразив.
Има ли опција на фиид на фб да не ми излегуваат јавни објави од луѓе и страници што не ги следам? Ништо не можам да видам од тоа што ме интересира, објави на пријатели и битни групи и страници не ми излегуваат, а ми излегуваат глупости некои што не ме интересираат. Тотално фб го направија катастрофа.
Па не ми излегуваат објави од пријатели и луѓе што ги следам, некои мимс со кои не сум имала никаква интеракција некои такви чуда. Досадно е и нула е го направија никаков. Може и до мене е шо знам, couldn't care less tbh
Околу 1000. Мене ми е преплавен ѕидот со глупости и само репортам или на она како беше нот интерестед опцијата.
Ама мора да ти излегуваат објави од пријатели. Обично со тие што се лајкаш и пишуваш, тие излегуваат најпрви.
Од јуни месец наваму,кога во Мај го пуштија нивниот AI усовршена целосно самостојна технологија без никаков човечки контакт центар,на светски рамки,Фејсбук почна да банира за глупости луѓе.Има случаеви каде родители постирале од свои деца на спортски настани,нивните профили биле банирани за сексуална екслоатација,едноставо таква порака примиле.Интересно што и мене ми е баниран Фејсбукот на 11 јунипричина human trafficking,не знам точно за коментар или слика ама тие месеци не ни бев активен, шетав надвор во Ј Америка и Азија. Од 2009 се што имав контакти,слики, сеќавања пуф избришани. Јако ме изнервира ама после месец дена,се навикнав на тишината и уште чудно ми е,ќе отворам само Инстаграм можеби само неколку фотографии да ставам за курчење дека сум шетал