Дали знае некој како да ја видам листата на моите линкови, на пример сите песни што си ги сакам и сум си ги ставила на фб? Порано кога одев на линкс имав избор мои или на пријателите....сега таа опција незнам каде да ја најдам
Повели. Имаш тука детални инструкции, во зависност од тоа кој пребарувач и кој оперативен систем го користиш http://www.fbpurity.com/disable-facebook-timeline.htm
Порано пред 2 години ја имаше таа опција ама сега мислам не, не сум ја сретнала... ако грешам нека ме исправи некој ама не верувам дека ја има, барав еднаш. Знам дека имаше опција да разгледуваш свој линкови и линкови на пријателите, да си бираш...ама веќе не.
Фала ви девојки, ке пробам со линкот на сомнително лице, ако не ништо..башка не е за мене, јас немам тајмлајн, за еден другар е, му помагам
Зошто кога лајкнувам некој пост на 9gag не ми го покажува на профил дека го иам лајкнато?? Порано ми ги покажуваше, сеа незнам што му стана
немам фб па сто знам засто немам,цесто сум мислила да направам профил,па по некое време си викам не. сите тука па и јас и онака ми пајга интересот за фб.. сега се и сето има на нет и без фб па така нема да правам..
Тајмлајн имаш или стариот ти е? Ако е Тајмлајн, вака: отвараш профил, кликаш на профилната слика, кликаш доле профајл пикчрс, па одиш на линкот горе албумс и ти се отвараат сите албуми кои ги имаш, долу под името на албумот има квадратче и селектираш кој да ти ги гледа сликите. Слично е и кај стариот фејсбук.
Паметниот секојдневно споделува цитати од познати физичари, математичари, филозофи, психолози… Уметникот има само една слика од себе колку да го препознаете, но покрај неа има и дваесетина албуми со неверојатни слики што не можете да ги видите на друго место. Се препознав..само не е дека имам само една слика..
истото и кај мене се дешава. не знам што му е. и кога ќе лајкнам некој пост на фемина, ilike.mk и сл. не ми го покажува на timeline-от. досега чепкав, барав што не е во ред, пак ништо не открив. случајно да не знае некоја феминка што е проблемот?
го користам 24/7 фејсбукот ..најчесто се допишувам или гледам слики од други ....али највише ме нервира коа некоја глупача става статуси и слики па сама си ги лајкнува Сето тоа го прават за поише лајкови да имаат .. или коа некои малолетнички ставаат статуси во кои кажуваат колку се разочарани од животот... ГОСПОДЕ ДАЈ ИМ ПАМЕТ НА СИТЕ !!!
И кај мене беше истото ама најдов решение! Одете на timeline-от и одете во категоријата Likes и одете најдолу до каде што пишува Inspirational People под него има other pages you like е тука наместете само пријателите да можат да ја гледаат објавата Со среќа !
Дали ако на некогу си му одјавен од претпатите (да не ги гледаш објавите што ги објавува) има начин да дознае дека си го направил тоа? Дали ако ти си се одјавил од кај него тој сеуште ги гледа товите објави?
Јас имам проблеми со ова е*аниов тајмлајн, ниту допаѓања, ниту коментари ми покажува. Во нотификации ми пишува едно кога ќе ја отворам сликата друго, од телефон трето. Еве денес не ми ги покажува сите лајкови и коментари на компјутер, ми пишува да речам 3 а уствари имам 10, исто и со коментарите од ПЦ не ми дава ни еден коментар, а од телефон неколку. Има некаква финта да го средам или слабо?