Спојлер Прашањево го поставив во Општи прашања (но некој фин модератор ми го избришал наместо да го премести тука) без да знам дека постои темава... Сакам да замолам некој што се разбира повеќе во Фејсбукот да ми каже дали можам некако да ги блокирам сите тие Game Requests (ако постои таква опција)? Значи ми стигнуваат премногу покани дневно, а игри не играм ниту пак имам намера, па секоја помош или барем обид е добредојден. Данкишн однапред
Артемишн оди на некое од тие барањата и имаш едно Х клинки на тоа и после можеш да одбереш дали не сакаш уопште да ти стигаат барања од таа личност за таа игра или можеш да ја блокираш апликацијата и никој од пријателите нема да ти праќа барања за таа игра. Има и некаква финта сите игри и апликации да ги блокираш, но сега на ова срањево од нов фејсбук неможам никако да се снајдам, па вака направи им на тие што највеќе те отекуваат.
^ Само едно "Ми се допаѓа" не е доволно Фала ти премногу, совршено функционира Спојлер Работава беше толку сериозна што дури мислев тие лица да ги бришам и од пријатели
незнаев дали да отварам нова тема или не можеби има можеби не,но веќе кога спаѓа во фејсбук...примери за тајмлајн ако може да ми дадаете неколку слики со текст?? Спојлер Благодарам однапред.
Слабо баратам со фејсбук па да си прашам како да подесам приватност за да неможат други корисници кои што не ми се пријатели да го отворат профилот, да неможат да гледаат слики, пријатели и да неможат да добијат било каква информација? Ако може постапно објаснение.
epa vaka ke odis vo leviot kos na strelkata kaj sto se odjavuvas ke kliknes i ke odis kaj so pise account settings i odi kaj so pise edit eve ovie How You Connect Control how you connect with people you know.Edit Settings How Tags Work Control what happens when friends tag you or your content.Edit Settings Apps and Websites Control what gets shared with apps, games and websites.Edit Settings Limit the Audience for Past Posts Limit the audience for posts you shared with friends of friends or PublicManage Past Post Visibility Blocked People and Apps Manage the people and apps you've blocked.Manage Blocking a nad ovie ak osakas da sokries postovi ke odis na custom i kaj so pisuva hide vpisi gi iminjata na lugeto sto nejkes da ti gledaat postovi..se nadevam deka bev od pomos iako go objasniv na mn brz i kratok nacin
од Monroe » Денес, 00:23 A за сликите да не се гледаат? кикни на фотографии... згора пише твоите фотографии Види се-фотографии -тука кликни ... и потоа на сите албуи кликни здола прилагоди и (само јас)
дали знае некој да ми каже како да ги избришам пораките кога ке кликнам на сите икс се префрлаат во архивирани пораки и тука остнуваат не се бришат дали знае некој да ми помогне
^ Не можеш сите пораки од сите пријатели одеднаш да ги избришеш. Мораш од секој пријател поединечно разговорите да ги бришеш.
^ да ја надополнам Хипица, значи влагаш кај пораката што сакаш да ја избришеш и имаш опција actions како паѓачко мени, кликнуваш таму и имаш да одбереш што сакаш да правиш со пораката. Така само се бришат, една по една мора.
Одиш во пораките и стискаш на менито АКЦИИ и подоле има ИЗБРИШИ ПОРАКИ и колка ќе кликнеш на тоа ќе ти се појави дали сакаш да ги избиршеш сите пораки или само некои
да имам профил ептен често го користам.. секој ден уствари.. секогаш кога сум на компјутер уклучена сум и на фб...
Тој новиот изглед на фб ич не ми се свиѓа, и незнам како сум го направила и мене таков да ми бидет Ако знае некој како да си го повратам стариоТ? ?