Сакам да прашам...? Дали на фесјбук има опција некој да не може на чет да види дека си уклучен? Значи не да се стаиш офф за сите, туку само за одредени особи.
Сакам да прашам...? СДП нешто во врска со фејсбук гледам рандом личности ми лајкнуваат слики!! личности кои ги немам во пријатели. како да го спречам тоа, односно само пријатели да можат да ми лајкнат слики..? а албумот мислам дека и ми е ставен само за пријатели да го гледаат... и дали тоа значи дека и други можат да ми го гледаат албумот?? како да направам само пријатели да можат.. ве молам за брз одговор
Сакам да прашам...? ^^ Ако имаш некој тагнато на сликата и неговите пријатели можат да ти ја гледаат таа слика и да ја лајкнат .
Сакам да прашам...? Нејм баш и јас сакав да го прашам тоа. И кај мене исто се случи дури некоја школска другарка на брат ми коментирала под фотографијата(на која е брат ми означен), а јас имам направено да ми ги гледаат само пријатели (а девојчето не го ни познавам а не пак да ми е пријателка)
Сакам да прашам...? исто исто... дури и една има коментирано, ок ја познавам типката..али не ми беше у пријатели.. исто и лајкови добивам од икс луге...пријатели на пријатели.. ова вака не беше порано.. дека јас по подолга пауза пак направив фејсбук.. може да се смени тоа или мора вака??
Сакам да прашам...? А да видиш на албумите со слики да не ти се наместени сите да може да ти ги видат? Тогаш мислам може и да ти коментираат и лајкови да ти ставаат
Па исто на ѕвездичката е и таа опција ( Limit availability ) имаш опција да наместиш за кој да си оффлајн или за кој да си онлајн Ана & Нејм да не се имате збунато, пошто friends е за само пријателите да ти ги гледаат, а friends(+) за да можат и пријателите на тие што се тагнати да ги гледаат, не е некоја голема разлика. Нејм провери и да не ја имаш личноста во пријатели, еве баш Розич кога ја додавав, автоматски се испрати покана кога и го отворив профилот (мислам дека баш тогаш го менуваа), не можи да ти ги гледаат сликите ако немаш наместено така.
Абе само мене денеска ми е ШКЉ фејсбуков,ништо не можам да правам,неможам на чет?!!?!? Што е работава бе леле,баш сега кога ми треба
проверив еве пак, ставено е за пријатели само а сепак... ахх.. ај ако има некој идеја зошто е така, нека каже
Сакам да прашам...? На Фејсбуков, направив спам на лајковите, и повеќе не ми ги покажува на Ѕид. Сакам пак да ми ги покажува, помош?
Сакам да прашам...? Ќе скролаш надоле се’ додека не ти се појаве Постари објави, а до него Измени Опции, ќе стиснеш измени опции и таму има Скриени содржини:: и до името има икс, ќе стиснеш на иксо и после зачувај.
Сакам да прашам...? Можеби имаше вакво прашање ама неможам да барам итно ми е. Дали на фб има опција на моите фотографии да не може да се коментира и каде е таа опција?
Имам профил на фб ама мислам дека од што морам, не од што сакам. За факултетот новостите обавезно на фејсбук се истакнуваат, луѓето веќе по прво на фб ќе ги најдеш отколку на телефон, Го користам за да бидам во тек со некои работи што ми се битни пред се, не за забава. Баш пред некој ден среќавам едни другарки, не толку блиски, и мубетот како демек те нема, кај си, а уствари ме немало на фб, не сум ставила слика или видео одамна па ме нема... работава испадна ако те нема на фб да се рекалмираш те нема во живите
за истово прашање и јас се Чудев вЧера, проверив на пријатели ми е наместено знаЧи нема логика, од порано беше океј сега јас мислам дека така е направено од таму да моЖат сите да ти ги гледаат и да коментираат итн, не мислам туку сум сигурна пошо цел фб побуриЧкав и не пронајдов. евентуално да прашате таму во тоа пребаруваЧот да видите што ке дае, али нема Чаре ни од тоа
Јас немам фејсбук. Имав, ама после почнаа многу да го менуваат, ми стана без врска.. па ми здосади страшно едно време само одев нагоре надоле, демек нешто интересно да видам, а тоа се истото.. и на крај го деактивирав. Малце на моменти ми фали затоа што на групата од факултет пишуваат новости, ама и тие ми ги пренесуваат тие што имаат фејсбук, така да.. кога ќе размислам, океј ми е.
Сакам да прашам...? како да направам кога се укл на фб преку wi-fi да се означи местото каде што се седи на пример во некој кафич со тој и тој. ако знае некој да ми каже?Фала однапед