Дали некој знае дали воопшто е возможно е-маил адресата да не ти се гледа?? Направив нов фејс,ја внесов адресата и сега сите можат да ја видат.Несакам никој да ја дознае бидејќи имам лоши искуства кога оставам е-адреса. Кој знае нека пише,итно ми е. ???
Мислам дека не. Само ако имаш 5000 пријатели автоматски е забрането да те додаваат. За опција не сум слушнала.
ова времеплов многу е некако сложено, вчера ми се смени само, без ништо да стиснам (не разбирам како е можно)...да не може човек да се снајде.......
Кога ќе ти прати понуда за пријателство избери ја опцијата избриши ја понудата, така мислам дека не може да ти праќа веќе понуди, ако не блок
Како да направам одредени луѓе да не ми ги гледаат сликите дека сум тагирана? На англиски ако може инструкциите.
Не некоја посебна особа туку никој така ли? Постои опција, нешто во подесувања беше, брчкај таму... Да неможе никој да те додаде- само ти да можеш!
Добро што се случува со овој фб Ме исфрла и ми бара код за потврдување. Ми стигнува код на мобилниот, го внесувам и пак не сака Пишува дека профилот ми е привремено блокиран, Е ајде де!
абе овој фејзбукот колку врски расипа... ич не го сакам во последно а бев голем зависник... од ко почнавме да се караме со дечкоми ретко се уклучуваме.. така ни стојат а и искрено малце се досадни.. кога почнав да го користам ми беше ептен интересен ама сега, досадно е ...
Известувања или покани за игри? -Кога ќе ти стигне отвори го и има таму опции, една од нив е да ја блокираш играта.
Одиш на ,,Апликации и игри,, во делот од лево и на која игра сакаш само отидеш ,,Игнорирај ги сите барања за оваа апликација,, и после никој не може да ти праќа од таа игра, но само од таа игра. Мислам дека ме свати.
Гледам на Cover Photos лајкови ми ставале некои кои не ми се пријатели и со кои имам 0 заеднички пријатели. Како е можно тоа? А, направено ми е само пријатели да ми ги гледат другите слики и објави и да коментират и стават лајк.
Тоа е дека Cover Photos се јавни, а не се само за пријатели, и кај мене е така, незнам како да направам да може да ги гледаат само пријателите
Пред тоа нон-стп бев на фб од станување до легнување.... сеа повеќе сум на фемина, на фб се укл 1 во денот на 10 мин и толку....