Стварно, што е работата?? Само што се уклучив (после пауза од саат-два) и сега имам 50 пријатели вишок!
^^како тоа вишок пријатели?? ако на пр. претходно сте имале 200, сега ви покажува дека имате 250? или?
Имав 470 пријатели, а сега имам 538. Значи имам вишок 68 пријатели. Да не е некој вирус? Ама немам кликнато на ништо! Чудна работа...
пред некој ден видов една слика, не знам што имаше на неа...ама кај описот пишуваше ако стиснеш на "ми се допаѓа", а потоа "сподели"; после незнам колку време (1 или 2 часа, така нешто) ќе се зголемел бројот на покани за пријателство а не би можела да кажам дали е вирус или нешто слично...... мене ми се има случувано да варира бројот на пријатели, за 2-3 повеќе или помалку...ама незнам баш дали 50 пријатели на кои профилот им бил деактивиран, го активирале истовремено......... едит: мислењево е 467мо мое мислење по ред, а воедно и 467мо мислење на темава....каква случајност
знам дека имаше такви чуда за да ти стигнат покани за пријателства и да ти се зголеми бројот на пријатели но не сум споделила ништооо
^^^ И мене ми се има случено истото неколку пати, ама мислам дека не е ништо страшно. После неколку минути сум успевала да се логирам, така да сигурно не е хакнат профилот или нешто слично. А за пријателиве, сеуште се чудам од каде излегоа, може затоа сега нешто сервисираат, кој ги знае
Дечки како да направам на времепловов кога ја отварам сликата на профил одма таа да ми се појави а не претходната што ми била? Нзз дали ме разбравте, ај вака, ја сменив сликата на профил и сега кога ќе ја отварам директно ми се појавува претходната и за да стигнам до новата треба да листам низ цел албум :/ И да, кога ќе отидам на нотификациите лике што ми ставиле на сликата ми се појавува сликата со лајковите а кога ќе листам низ албумот на таа слика немам ништо, и сега што се случило со сликата со лајковите? кај е ? ХД
Дали може некако да се оневозможи лајкување и коментирање на мои слики од страна на непознати пријатели на лицата кои ми се тагирани?
Имаш опција да направиш твоите слики да можат да ти ги гледаат само твоите пријатели а не и нивните пријатели, така ќе избегнеш коментирање од пријатели на твоите пријатели. Оди во прилагодување на твојата приватност и во Timeline and tagging, кој може да објавува на твојот времеплов-само пријатели означи. Потоа оди во твоите фотографии, и кога ќе го отвориш албумот, горе десно, лево од таму кај што ти пишува означи фотографија, имаш две човечиња кај што регулираш кој ќе ти ги гледа сликите.
вчера една другарка ми кажа дека и неа од околу 290 пријатели, и се направиле 373 мене не ми се случило вакво нешто, не знам од што би можело да биде
??не знам што би требало да ми кажете, јас само напишав дека има уште еден случај со наеднаш зголемување на бројот на пријателите...претходно имаше некоја дискусија за ова, со sadangel и TinaM25
+1 случај со нагло зголемување на пријатели Пред некој ден средував тоа листите за пријатели и знам точно имав околу 350 пријатели, а сега гледам дека имам 400?!
За случајот со зголемувањето на пријателите, одете во листата на пријатели некаде на дното ќе забележите дека во нив се бројат и оние кои си го деактивирале профилот. Порано тоа не беше така, барем кај мене,изгледа нагло е доодаден бројот на оние кои си го деактивирале профилот затоа има промена во цифрата.