двајца кои до пред неколку дена имаа тајмлајн, веќе немаат случајно отидов на профил кај нив и видов...го имаат стариот вид на профил зарем може да се врати стариот вид на профил? како?
ФБ ми е топ тема последниот период. Многу ме инспирира. Едно шо ми е најглупо е тоа шо некои двајца на прво запознвање се измуват и после одма тука фрчат срценца, бакнежи, лајкове на сите слики, па на ѕид си пишуват. Абе љубов голема. Јас на дечко ми му немам ниеден пост лајкнато, а камоли да коментирам или па да му пишувам на ѕид, да се лигавам со срциња и бакнежи. Швашта. Патетично смешно.
Или па кога некој моле за лајк, најпросто нешто Ми се иде право да им го хакнам фб-то и да им ги избришам сите објави и да им постирам на зид колку пати молеле за лајк Жалосно е што сеуште има такви кои молат.
Фб си го користам само за манијачење на симпатиите,и секогаш ми отворен онака у позадина,ќе си заседнам јас 2 саата,си разгледувам страни,ама фб ми стои отворен,и на никого не пишувам,само ако ми пишат,и гледам да ги откачам по брза постапка,за да си разгледувам по другиве страни. Ок сеа,го користам и за допишување со некое машко
Кај и да е ќе го деактивирам. Досаден е веќе, поточно луѓето се досадни. 24/7 уклучени фрикови кои постираат статуси на неполна минута, патетика до немајкаде. Отварам само колку да одговорам во инбокс, за почетна не се замарам повеќе зошто се истите статуси напишани од различмни луѓе.
Во потполност се согласувам со тебе. Досаден е и со тие „Кој ти го гледа профилот“, „Љубовна нотификација“, страните кои 24/7 прават квизови, се копираат, даваат награди, ставаат слики, личност која 24/7 е на фејсбук и става различни статуси, па на нотификација ти стигнува дека ставила. Многу ми е гајле. Фејсбук користам само колку да зборнам со другаркиве, братучедиве, родниниве и така.
Дали знае некој како можам да го вратам стариот вид на Фејсбук? Овој новиот Timeline не ми се допаѓа ни малку!
Заборави да кажеш колку замараат и со игрите што праќаат барања. Мене едно време ми беше деактивиран, не знам што ме натера да го вратам. Стопати поинтересно ми е тука на фемина отколкун а фејсбук.
Најпрво оди во Privacy Settings, подолу имаш Timeline and Tagging- отвори Edit Settings, Who can see what others post on your timeline? и намести го на Custom, и кога ќе ти се отвори ново "прозорче" избери Only me. Ова е ако имаш timeline, инаку не знам.
^Сега видов на стариот профил, истото ти е само на местото на Timeline and Tagging ти пишува Profile and Tagging, одиш Who can see what others post on your profile?, па Custom, па Only me.
ако не денес утре има да биде. да,ќе го избришам фејсбук и така воопшто не го употребувам кога и да се уклучам на фб само некои распуштени манијаци има кои на чат и се пуштаат на некоја девојка!мислат дека ќе фатат така некоја!е до каде со ова бе
или па сакаат да ја запознаат, и го бираат најлошиот можен начин еднаш еден ми пишува..здраво јас сум *****, ти како се викаш