Да ама мене не ми е деактивиран избришан ми е имаше една страна и таму го избришав ама веќе не сака да ми се вклучи вика дека страната не постои иначе фала
Ако пишува Next, ќе отидеш на тоа и ќе ти даде да идентификуваш некои од твоите пријатели. Потоа ќе треба да го смениш пасвордот и повторно ќе можеш да се уклучуваш.
Нема веќе никаков проблем.Можам да се вклучам на фејсбук,всушност и сега сум вклучена.Но,фала за тоа што се потруди да ми помогнеш.
јас мислам дека откако ќе се избрише не може да се врати после знам дека имаше таква страна...и јас ја барав, ама не ја најдов а сега не ни може да се избрише
Како да направам профилната слика да не ми се гледа? Ама само таа сега што ми е профилна, предходните да се гледаат?
Имаш тајмлајн? Мислам дека такво нешто не може. Кога не беше тајмлајн-от можеше профилната слика да се избрише, но сепак да ти стои како профилна без да се отвара и кога ќе се кликнеше на неа не се појавуваше таа (затоа што е избришана) туку наредната слика. Сега мислам дека можеш да направиш: сите да ти ги гледаат сликите, одредени личности или само ти. Друга опција мислам дека нема , незнам.
Точно ли е дека кога нешто објавувате не им излегува на сите ваши пријатели на почетна туку само на одредени по случаен избор?
^јас првпат слушам за ова...но ако е така, нека не биде случаен изборот...ние да си бираме Едит...точно е? и јас се заинтересирав сега
^На профил не излегува. Ама на нотификација ми стигнува и за чудо на определни личности. Исто така кај што е четот, горе има како едно премалечко прозорче и тука излегува пријателите што правеле, објавувале, лајкувале... П.С смачено ми е од фејсбук и промените.
Фб не е тоа тоа што беше на почетокот, сеа не се знае ништо на него, глупости, во последно време го отварам ама сум офлајн, и почнав да бришам пријатели имам 1.300-1.400 а само со 100 од нив комуницирам Имав намера да го деактивирам, ама се откажав затоа што преку него се договарам за депилации, за ЦК..
Што да се прави на фејзбук.. гледаш слики ..се досадваш... си лајкуваш.. си играш ..си редиш слики ..си бришуваш нешто ..коментари сидови статусиииииии.. П.С Смачено ми е од фејзбук од све промени све хакирани све глупости ај бај ''
Ја ставаш сликата на профил, и иде опции на сликата и ја бришеш и друга не ставаш, таа ти стои, ама неможе да се гледа, а претходните може да се гледаат.
Дечки дан знаете случајно,дали може фејсбук да се избиши мислам не да се деактивира,туку да се избриши? И ако може,ве молам линк или да ми објасните како оди постапката?
Имам фб Интересно е, но и џабе губење време, но како и да е ако сака некоја да размениме фб. нека пише
мислам дека не може Спојлер и јас сакав да го избришам стариот профил, ама дека не можеше само го деактивирав
http://www.femina.mk/забава/слободно-време/како-да-ја-зачувате-вашата-приватност-на-facebook тоа последното
девојки, после една година повторно си го деактивирав профлот на фб . Си направив времеплов но проблемот е што никој не мооже да ми го види зидот.Ни слики ни песни ни линкови , ништо ! иако во подесувања на профил се е во ред. Ке ми помогне некој ?