Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фејсбук (Facebook)

Дискусија во 'Слободно време' започната од Shaila, 4 октомври 2011.

1. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.085
    Значи ја мразам оваа летна мода на фб пост-одморна, откако ќе се закачат сликите од одмор на ѕид и на сите слики кај шо е типкава со купачи (по можност најновите и најпровокативните) ја постира сликата со некој очаен текст „лее баш сум грда/дебела на сликата...“ ко да чека некој да и` рече „абе баш си згодна срцу6кеее, бац-мац“ или „лее нови купачиии? баш се топ и баш си згодна не јади г**** цмок“.

Ако мислиш дека не изгледаш убаво на сликата, не ја ставај, без такви безвезални потези и “Г6 финти“ |(

Eте, си кажав. :D

На pamelche, Cacy, Danilela и 3 други им се допаѓа ова.
  2. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.494
    Допаѓања:
    3.972
    Почекај уште 1 ден да се стабилизира остај го може ќе се оправи иначе поима немам од што така можеби дека си до декативирала после 1 година :)

3. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177

лето иде,фб ко насловна на плејбој ќе биде.... :D :D :D :D
    ме нервира и мене така :swear:

4. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    ЛЕТНА ШЕМА У КУПАЌИ -
    Како што кажаа погоре - сето тоа "Грда сум, дебела сум, ваква сум, таква сум" итн. е намерно. Само за внимание да привлечат. Кога ќе видам некоја таква, целата ишмизлосана ми иде лаптопот преку пенџере да го фрлам.

На PeaceLoveBasketball и tessie им се допаѓа ова.
  5. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Дечки ми се активира оној времеплов сам :puke:
    Тукуу, сега сакам да си ставам насловна фотографија и кога ќе ја ставам ми пишува да ја помрднам за да ја наместам како што сакам. Ама јас не знам како да ја помрднам бидејќи тоа си стои такво вкочането... :D :D
    Ќе сака ли некој да ми каже како се прави тоа? :?:

6. RedHeart

RedHeart Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    47
    Кога ќе го вклучам копјутерот веднаш го вкулчувам и мојот профил иако не гледам на него.Видам само новости и тоа за 5-10 минути и толку цело време сум на Фемина.

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Beyonce87

Beyonce87 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    38
    Имав фб кој веќе ми е блокиран 1год.Ми го блокираа тимот на фб затоа сто го ставив мојот моб.тел кој веке не го користам а и картичката не ми работи, е на тој мој бр стигнал кодот за вклучување.А јас никако не го дознав кодот и по еден ден ми го блокираа.Сега на мојот е-маил повторно пристигнуваат барања и новости на фб.Е може ли да си го повратам фејзбукот некако? :(

8. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Е па вака. Незнам дали некој ќе ме разбере или не, ама јас ќе си прашам :D
    Денеска видов дека ми го хакнале фејсбукот и некако успеав да го вратам. Тој што ми го хакнал фејсбукот ми го знаел мејлот преку кој што користам фб. е сега дали некој знае како да направам никој ама баш никој да не може да ми го знае новиот мејл со кој јас користам фб? :)

9. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Па освен да ја ограничиш видливоста на емаил адресата на твојот профил ( само ти да можеш да ја гледаш) и да не ја кажуваш никому не ми текнува друг начин. :)

10. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Јас кликнав на таа опција да можам само јас да си ја гледам и-мејл адресата, но сепак мислам дека ќе се дознае на некој начин, ако некој знае како да направам никој на светов :D да не може да ми ја дознае нека каже. Тоа го кажувам затоа што кога си го користев фб со минатата е-мајл адреса исто така направив никој да не може да ја гледа односно да не се појавува на мојот профил, но сепак некој ја дознал. :worried:

Anyone?

11. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Сакам да ги забранам тагнатите слики, само јас да ги гледам, немам тајмлајн. Никако не можам да најдам, ако можи некој нека ми помогни :wasntme:

12. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    одиш на стрелката што е најгоре, веднаш до Home во горниот десен агол. Бираш Privacy settings. После кај Timeline & Tagging одиш на Edit Settings.

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Особено оние со ваквите купачи
    [​IMG] |(
    Не знаев дека во Македонија има толку иселеници од Америка.

На potterholic, butterfly33, TheaEsposito и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    ^ Хахахха стварно. Незнам која им е фората сите да бидат исти? :^) Досадни се веќе. |(

15. flowergarden

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    јас па ниедна не сум видела во такви купачи

16. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Facebook е место каде што сум најчесто, но многу често станува досадно. |(
    Но, сепак е многу корисен... на некој начин, сигурно, зар не? Или пак не? :^)

17. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Цела почетна ми е преплавена со слики "Видете ме, на одмор бев"
    Во граници на нормалата да, ама некои претеруваат :D

18. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Јас сум многу сомничава во поглед а прифаќање нови пријатели на ФБ, особено ако не ги познавам лично.
    Незнам зошто но тоа ми е како да сум пуштила дома непознат човек, бидејќи таму ми е целиот мој живот. Некако се чувств несигурна да пуштам некој туку така. Па ме интересира како е кај вас дали лесно прифаќате пријатели иако поима немате кои се.

19. flowergarden

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    добар е за да бидеш во тек со луѓе со кои ретко се гледаш, а и да оствариш комуникација без да рошиш телефон. е сега се нервирам што има луѓе кои секој ден постираат еден куп слики, како биле во парк, во кафана, пред зграда, во двор, во соба, во веце.. ми се лоши од таквите.

20. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Отвори си нов меил и замени ја меил адресата на фејс и памет во глава не ја кажувај лозинката на никој инаку џабе ќе се мачиш, кога пак ќе те зезнат сигурно те зензнал дечкоти или некоја другарка, вие младите сте наивни па кога ќе се заљубите му кажувате буквално се. Инау предлогот со ограничување на видливост не ми се допаѓа, тоа ти е исто како да го немаш, подобро затвори го.