Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Фејсбук (Facebook)

Дискусија во 'Слободно време' започната од Shaila, 4 октомври 2011.

1. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418

Порано прифаќав се и сешто, а сега сум многу селективна. Дури не сакам да ги прифатам и многу луѓе што веќе ги знам. Не сакам секој да ми навлегува во интима, а гледам и да не ставам секакви слики на фб. Строго забранети ми се слики во купачи. Аууу, па и шефот од работа ми е пријател, не ми иде некако. :tmi:

На attias му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Не само што и шефот ти е пријател, но некако е премногу влгарно да им се шеташ на луѓето по купаќи дома. Јас ставам строго слиќи што би можела да ги покажам на било кој, без интимни моменти. Неможам да ги сватам младиве уште не пркнало ставило слика од одмор, на кои повеќе се гледа отколку што е сокриени и слики со дечковци како се бакнуваат како се пијанчат, и тоа без никаква приватност туку да секој може да ќи види безда им е пријател. Па се прашувам имаат ли тие деца родители и дал воопшто тие знаат што е ФБ

На attias му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    Порано ми беше интересно сега веќе ми е досада жива...Се уклучувам само на 10 минути(и толку дали) да видам што има ново и да видам дали имам некоја порака,известување или понуда за пријателство :)

4. mirindaa

mirindaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    25
    иам фб и најчесто бидејќи пишувам со повеќе од 30тина луѓе не ми е досадно .
    но ако ептен ме фати мрза за пишување со некого хакнувам профилчиња :$ :P

5. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Си отворив нов мејл и си ја заменив ..., ама јас и кога ја имав старата мејл адреса на никого му ја немав кажано лозинката. :^) Патем, немам дечко хахах :D А тоа за ограничувањето, намерно ја избрав таа опција, затоа што никој не сакам да ми го знае тој мејл.

6. Smileeee

Smileeee Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    75
    Ахх порано ми беше кај кај поинтересно.
    Сега не ни седам на него,само онака кога треба да се слушнам со роднини.
    Сега веќе жива досада не заџабе ми е деактивиран.

7. attias

attias Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    И јас на фб поминувам доста време.. Но во последно време ми стана некако досадно и сега цело време сум на форумот на фемина, барам теми кои ме интересираат :D

Иначе, јас не прифаќам луѓе што не ги познавам. Има случај и со пријател на фб кој постојано објавуваше вулгарни слики и го избришав од пријатели...

8. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Сакам да прашам каде се гледа на профилот или во опциите кај кого сум направила Subscribe?

Јас сум 100% сигурна дека кај никого ама утрово отворив еден што ми бил пријател (ваљда ме избришал или не знам како) и покажува само дека сум subscribed to public posts.

9. problems94

problems94 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    15
    Сакав да прашам ,дали некој знае како можам да го тргнам времепловот на фејзбук?
    Кликнав да коростам времплов,ама несакам да го користам и затоа ако некој знае како да си го вратам претходниот изглед на профилот,без времеплов и такви ствар.
    Ве молам пишете кој знае.
    Фала ви однапред. :)

10. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Времепловот не се отстранува ! Може само тебе да ти биде направен по старо, но на твоите пријатели повторно ќе им се прикажува времеплов ! :)

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Каде можам да ги видам сите страници на фејсбук кои сум ги лајкнала?Во последно време повеќе ми излегуваат страниците отколку објави од пријатели :!:

12. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Е многу паметна ма ти? Од каде за право да чачкаш по приватноста на луѓето, а? Па и одозгора ни се фалиш на сите! Оф Боже Боже, што уште нема да се изначитам... :headbang:

13. potterholic

potterholic Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2012
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    419
    ааа да :D секоја втора со вакви купаќи :tmi:

14. Elina

Elina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    65
    Дали ви се отвара facebook страната? мене веќе некое време не :^)

15. Blabla16

Blabla16 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    161
    Ми се отвара.

16. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Да прашам, ако го активирам она да ти стигаат пораки во телефон од инбоксот, се наплаќаат пораките?

17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    ^ Не

На Ann.94 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. My.Cloud

My.Cloud Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    62
    Не да имам профил туку профили :D Првиот го направив во 2ОО9 а најчесто играв игри.Сега манијачам по профили :lol:

19. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Бидејќи нема тема аск.фм а и не е потребна, а гледаме дека овие од фб се заразени со неа. Една корисна информација, колку е точна.. :?:
    Nikad ne otvarajte str koje završavaju na ''.fm'' to je rećemo hakerska str. Kao ona ''Ask.fm'' okanite se toga.
    Sad cu vam objasniti; ''.fm'' da li ste ikad culi za to ?
    Hmmmm nikad? uvjek je ''.com'',''.ba'',.''co.cc'' i razne dr. domene. Za Fm nije nitko cuo
    Niste čuli jer je to otkupito od radio stanica.
    Ta jedna grupa je otkupila ''.fm'' i osnovali jednu od tih lažnih str ''ask.fm''. Dok vi visite na Ask.Fm i pregledavate sve oni sa vašeg kompjutora kradu konekciju i šalju je na svoje web. str kako bi imali više posjetitelja.
    Oprezno molim vas! Uskoro će sve ''.fm'' str biti uklonjene.

20. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Не може да се отстрани, за жал.