Снегулката значи дека секоја една слика во албумот можеш да ја подесиш посебно, т.е. како што може со сликите во Фотографии на Ѕидот, за секоја слика можеш посебно да одлучиш за кој ќе биде видлива. Оди во албумот на профилни фотографии и кога ќе ја отвориш сликата до датумот на поставувањето имаш опција за да ја прилагодиш видливоста за таа слика
А дали има одреден број колку пати може да се смени корисничкото име??Порано мислам дека имаше,сега незнам.
И јас се излажав да ставам слика од купаќи. И веднаш почнаа лошите коментари од типот: бишка, грда, ваква, онаква. Морав истите луѓе да ги избришам. ЈБГ.
Постојат 5 врста на лајкови: 1. Лајкуваш кога нешто навистина ти се свиѓа, 2. Лајкуваш ради ред, или близок роднина, 3. Прво лајкуваш, па читаш што е, битно е кој го поставил, 4. Лајкуваш од инат, тој е ироничен лајк, 5. Лајкуваш затоа што е приклучен.
Кога ми стигне известување и кога стиснам да видам не ми отвара. Кај повеќето е вака. Можеби пак ќе го менат.
Да ве прашам нешто можит ? Ако некој што ве има блокирано на фејсбук го деактивира времено профилот па го врати ќе бидете одблокирани ? Не ми е јасно , кажете од ваше искуство .. Ми нема логика работава би требало да се зачуваат прилагодувањата ? Или како
^Ке одиш уреди го албумот -> до сликата во десниот агол горе имаш стренка надолу Select an option -> премести ја оваа фотографија во друг албум.
Абе единствен сум што не го користи ова чудо ? Не сум како сите останати машки, уште да почнат да запоросуваат преку фејсбук. Сум слушнал какви катастрофи фејсбук создава. Не ми е заради тоа, не користам фејсбук, си имам јас приватен живот.
Девојки ве молам кој знае нека ми казе како се брише фејзбук провил.Имам 3 фб и сакам 2-та да си ги избришам...позз
Женски да не знае некоја како се прави тоа на чат да ти стои дека пораките ќе бидат испратени на мобилен ако сум офлајн? Фала
Има ли нешто потрагично од тоа да ставиш слика у купаќи или на прслук и цицките пола извадени, па во опис да пишеш: Не ми ги гледајте цицките, купаќите/пслукот ги/го обожавам !?