^ Игра е. Стисни на иксот и нема повеќе да ти стигнуваат, во спротивно ќе те удават со нотификации од тоа.
како да наместам да ми го покажува целиот зид надоле?зашто покажува само најнови објави а надоле како да е празно..хелп?
http://tocka.com.mk/4/74590/pobedni...buk-makedonija-2012-ke-ne-pretstavuva-vo-kina Па кај нас сите мисици на фејсбук , во живо погребално да отвори шефица да биде .
Се моли под итно да си ги избриче влакната под пазувите, а успат и да наполни барем 18 години. И немојте да се чудите ако се појави на изборот со огромна бубалица на носот. Девојката е уште во пубертет. И уште нешто ... . . . ЈОВАНО РУЖНА СИ !!!! :evil:
Добро, ова само кај мене ли е вака или..?! Одам на почетна ми излегува There are no more posts to show at the moment, ако манам reload this page, ми излегуваат објави на некои пријатели од почеток на август. Се одлогирав, пак иста приказна. Чаре?
^ Ако кликнеш на линкот ќе го закачиш вирусот и кај сите твои пријатели кои моментално се онлајн ќе се испрати истото што ти стигнало и тебе.
Абе тоа знам ама не сватија ли веќе дека тоа е вирус. Од преска уште 20 пријатели ми пишаа, аман веќе .
^ Не се многумина толку информирани, најчесто оние кои имаат профил само за игрички го уклучуваат тоа
зошто не можам да пратам слика на фејсбук? ова ми го пишува...Unfortunately, your attachment could not be uploaded at this time. Please try again later.
Лош избор! Па јас во пријатели имам 100 пати поубави девојки од оваа. Како што гледам и девојкиве со нејзе што се сликани не се ништо поарни. Промашен избор! own:
Бев уклучена и наеднаш се исклучи и ми излезе нешто како „вратете се покасно‘‘. Сега неможам да се логирам. Истото и се случи и на моја другарка. Што да правам?