девојки сакам да отворам еден фб профил знам меил адреса и пасворд а не ја знам лозинкат ана фб уствари ја знаев а сега смениле има ли шаси некако да ја дознаам кај да се обратам
Овие што имаат аск, не сфатија дека ги дупат со тоа видеата? Ај едно кис4е за мене. Ај со јазичето накриви се за мене. Ај кажи колку ме сакаш. Гушни ја другарка ти. и тако даље и тако даље.
Уф не да е грдо, и мене ми пречи. Барав на интернет да не има некое решение ама слабо некако, изгледа ќе си чекаме Фејсбуков сам да ни ја среди работата.
Фејсбук е доста ебозовна работа, така што кој нема Фејсбук he/she is the freak. Толку длабоко пенетрираше нашите животи, така што е веќе невозможно без него да живееме. Порано правев обиди да го откажувам профилот со тоа што си го затворав акаунтот на 5-10 дена, но пак се враќав. Сега откако доби светска масовност со близу 1 милијарда профили, бесмислено е да се откажуваме. Де факто станува алтер его и наш живот. Whatever you need (friends, love, sex, relationship), it's all on Facebook.
Да прашам, што е финтава со овие рекламиве што ги има на ФБ насекаде? Пишува дека не се од ФБ, ама грди ми се, не можам раат да си отворам профил, ги има и низ мојот timeline. Може некако да се тргнат, или нема чаре?
А јас па мислев вируси ми се. Инаку,мислам дека не може да се тргнат. Нели претходно ги имаше само на десна страна и тоа по 2-3 максимум, а сега ги имам од сите страни, на среде на почетна, кога отварам нечив профил, на мојот профил, кога се отвора слика десно кај коментарите а често и над нив ми се скриени. И тоа се една, се енерџи компани. Eве оваа!
Истите и кај мене... и јас прво си мислев да не е вирус, ама не, кај сите го има... знае некој како да ги тргнам, ептен ми пречат од страна кога беа, не ги перцепирав, ама вака, насекаде... досадни се.
Го избришав еден од пријатели и сеуште ми прстигнуваат од него известувања пр: ********* ја ромени фотографијата на профилот или ажурираше насловна фотографија
Оди на неговото име со глушецот, и почекај да ти се појави она квадратчето каде што пишува add friend. Држи го маусот на тоа копче некое време, и ќе ти се појави листа, одбери unsubscribe и нема повеќе да го гледаш
Вируси се. Кај мене и кај сестра ми ги нема. Кога сум вклучена од мојот компјутер и кога одам на профилот на братучетка ми ги нема, а кога таа се вклуче од нејзиниот компјутер, ги има на профилот. Туку, отвара ли ви го фб?? Мене не.
А кој прелистувач користиш? Кај мене најчесто се појавуваат кога сум логирана на Фејсбук преку Мозила. А кога користам Google Chrome, не ми се појавуваат такви прозорци.
Готово, готово, готово. Не ми стасуваат веќе барања за игри. Да ви го кажам рецептот? Кога ќе ви стаса таква нотификација, идете во нотификациите кај шо ги покажува сите, и стиснете на иксот и има таму Отстрани покани за ... и Откажи. Ќе стиснете на тоа откажи ги поканите и веќе нема да ви стигаат.