Не се вируси, туку е adware и најчесто ги има на страниците за бесплатни игри или на она поп-уп кога ви излегува и после ви излегуваат реклами на сите страни дури и на Гугл. Побарајте некој да ви го исчисти компјутерот затоа што некои од нив содржат spyware или keylogger од каде можат да ви украдат пасворди или лични податоци внесени во компјутерот
Колку ме нервира фејсбукот, веќе 3 дена е вака. Една насловна слика не можам саглам да ставам. Пу. За никаде е.
Што е со Фејсбук ни крива ни дужна ми се одлогира и ми вика сменет ми бил пасвордот во 0:57.Никој освен јас не го знае мојот пасворд,а и мејлот ми го хакнале.Линкови такви ствари не уклучувам,со никој се неам карано месецов,а профилов ми е од пред 3 години.Чаре?
Некој ти има влезено на фејсбук и ти го има сменето пасвордот.. Мене ова ми се случи два пати во една недела..
Пробав и тоа неколку пати и на мејлот и на фејсбукот.Инаку после едно пола саат направив и нов мејл со нов различен пасворд за да го вратам стариов-и тој ми го хакнаа Некој си поигрува со мојот систем веројатно.
Хакнат ти е профилот, нема врска тоа што не си се карала, некои едноставно сакаат така да прават. Направи си нов профил или консултирај се со некој програмер.
Не ми е јасна една работа. Ме избриша од фејсбук, а сеуште ми се прикажува во новости, како претплатена сум на неговите ажуррирања. Како е можно ова?
Феминки ми треба ваша помош Да не знаеете да ми кажете како може да забранам да ми пишуваат коментари (на слики, линкови)?
Мислам дека таа опција не постои, но можеш да им го забраниш ѕидот чинам на некои, па ништо нема да ти гледаат.
а може да се направи да му забранам на некој да ми објавува на ѕид? некако да се блокира се мислам дека можеше
Драги девојки со другар ми направивме нова група па сакаме да ни успее...еве линк па ако сакате зачленете се малку да се забавуваме ако сакате нешто ново и поинакво!!! http://www.facebook.com/pages/Drushtvo- ... 5490187393
Може да направиш сите да не ти објавуваат на ѕид, само да ти го гледаат. А еден мислам неможе.. Или пробај, кога објавуваш нешто нели има еден катанец и таму имаше опции .
Chrome користам цело време. Сега пак ги има, сакам да ги тргнам стварно. Ми пречат. И не се само на ФБ, на сите можни страни ми излегуваат. Не може ли да се блокира тоа? Оди на неговото име со глушецот, и почекај да ти се појави она квадратчето каде што пишува add friend. Држи го маусот на тоа копче некое време, и ќе ти се појави листа, одбери unsubscribe и нема повеќе да го гледаш
Имам фб и го користам за комуникација за игри си играм забавни се за тепање време,не седма премногу често ама за релаксација онака да лани го деактивирав дека имав обврски со факсот повеќе а сега ми е активен.
Доле Марк Цукенберг, уништи маладината! У затвоооооооооооооооооооооооор! Со закон треба да се забрани!