А ова е веќе претерано! Ќе го тужам Зутенберг,ќе го дужам! Што ѓаол те тераше бе да ги мењаваш,де времеплови де ова де она.И на крај на краиштата си ми ги сменил и начинот како да ги гледам албумите.Е претеризам е! ХИТЛЕР станувај очајно ми требаш!
Ви се појавува ли вака како кај мене? Со една колешка кога си пишувам, ми го нема разговорот во инбокс. Кога ми пише нешто не ми се покажува, односно не ми отвара прозорче како кога ти пише некој, туку мора да претиснам на нејзиното име на чат за да видам дали и што ми пишала. Не си пишувам со неа кој знае што, само за факултет, ама ако некогаш ми пише, а кај мене не покажува, ќе мисле не сум сакала да и вратам. Некое чаре?
Ако му имам на некого subscribe направено на профилот, ќе може ли да ми го гледа профилот и да коментира?
.... ......фејсбук го користам......најпоќе за контакт...работам далеку од дома,и сите пријатели на фејс ми се уствари мојата фамилија.....да не ми е фејсбук не знаам што би правела....секој момент си гледам слики,или нивни статуси кај се и што прават,исто и со моите роднини од странство си контактираме преку фејсбук.со школски другарки со кои не сум имала контакт со години си се пронајдовме на фејс затоа што сите сме мажени на различни страни од светот.....игри не играм,стварно не ми се интересни....имам прав и лажен профил.....на правиот профил сум си јас,добра сопруга,мајка,жена, а на лажниот е она моето внатрешно друго јас....оние скриени копнежи и страсти,песни,мисли и сл... .
девојки пишете кој знае...денес ми е роденден и на фб некој ми честитал ама само јас можам да го видам може некој да ми каже како д направам да се гледа а не само јас...литлле хелп плис
Може да се смени тоа, да не можат да ти се претплатуваат повеќе. Него има шанси некоја опција да направам да не може одреден пријател да ми гледа на што стискам лајкови?? Значи не да скријам постови, статуси, песни, туку лајковите што ги ставам по статии, слики, статуси општо. Фала многу.
Како да направам се да ми стига на мобилен. И кога не сум вклучена да пишува: Вашите пораки ќе бидат испратени на телефонот на Петра Петросана? И како после може да се оттргне тоа, да не ми стасуваат веќе. Фала однапред.
Ај некој нека биде љубезен и нека ми објасни, како да сокријам од профилот кого прифакам за пријател? Благодарам.
опседната со него, едно време успеав да намалам, но дојде лето прекинав со тренинзи и повторно истата шема...
[СДК] Сакам да кажам... Ми се допаѓа новата насловна страна на Фејсбук, верувам кај сите е извршена таа промена.
[СДК] Сакам да кажам... Епа не знам кај мене таа е страната кога се логирам. Па затоа се прашувам дали е кај сите така, еве кај тебе не било. Ќе биде.
Девојки знае ли некоја како можам да прилагодам кој може да ми ги гледа сликите на профил? Ова ми пишува мене : You can change the audience for each photo in this album.