Зависна сум од неколку игри и отварам денес и нејќе нешто Пробувам цен ден ама не можам да уклучам ниедна Сега гледам тоа ми се случува и со неколку страни што не можам да ги отворам, си помислувам да не сум фатила некој вирус или стварно не е у ред со мојот нет или нешто друго е?!
Зошто не можам да ја променам насловната слика?Нели одкога ќе ставиш нова фотографија имаш можност да ја поместиш ама мене не ми се појавува ништо со што ќе можам да ја променам.Инаку не ми беше вака,денес видов....
Пробав вчера и ми се смени. Требало да ја отстраниш насловната и одкога ќе немаш слика ќе стиснеш да ставиш нова,е тогаш ќе се појави опцијата да се зачува новата слика.Малку подолго...
http://offerpop.com/FacebookContestEntr ... 48&rest2=0 ajde ako sakas klikni like na stranata, pa glasaj na slikata )
Да ги гледаш објавите на личностите кои не ти се пријатели,исто така доколку кликннеш на опцијата кај некој пријател откажи ја претплатата нема да ги гледаш објавите на таа личност.Се надевам ме сфати
Мене веќе ми е здосаден facebook-от Порано играв игрици, постирав песни и статуси и слики и све, а сега веќе ми е здосаден. Освен за споделување слики за друго ништо не го користам...хммм...и за чат-пат да ѕирнам нечив профил, колку да видам кој е-што е, нели