Општи прашања Не може ни така, бидејќи квадратчето не се шири колку цела слика. Пак ќе мора да ја скрати Само од компјутер ако ја стави одма како фотографија на профил нема да мора да ја крати. За друга опција не знам.
Општи прашања Несака квадратчето да се прошири низ целата слика,пробував.А како може веднаш од пц да ја ставам на профилна? Јас секогаш прво ја ставам во некој албум па тогаш на профил,друг начин незнам
Општи прашања Застани со глувчето кај фотографијата на профил, потоа кликни каде што ти пишува Уреди ја фотографијата на профилот, кликни на Прикачи фотографија и побарај ја фотографијата од твојот компјутер. Порано знам дека можеше да се прошири квадратчето низ целата фотографија, така јас го избегнував кратењето. Сега само на овој начин не ги кратам фотографиите кои сакам да ги ставам на профил, друг не знам.
Општи прашања Заборавив да кажам. Квадратчето се шири, само доколку сликата се наоѓа во Фотографии на профилот. Иначе, стави ја стрелката од маусот, врз твојата сегашна слика, и ќе ти се појави: Уреди ја фотографијата на профилот. Ќе кликнеш на тоа, и: Прикачи фотографија...
Privacy Settings па таму најдолу имаш Blocked People and Apps кликаш Manage Blocking ти се појавува листата на блокирани луѓе и апликации и си кликаш Unblock кај тие што сакаш да ги одблокираш
Мене стварно незнам што ми се деси. Неможе никој да ми ги гледа профајл сликите. А нели може секоја посебно слика да се ажурира кој ќе ја гледа? Епа на сите слики ме е ставено friends. И кога сум на профилната ни самата неможам да кликнам на профилната слика и да влезам во нив. Стварно незнам што имам направено. Помош???
И мене тоа ми се случува некогаш после менување на профилната. Наместо раче кога ќе одам на сликата покажува стрелка исто како да е заштитена. Но кога одам во албуми, фотографии на профилот, сликите се тука. Стави ја наново сликата на профил, кај мене така се среди
А зошто би имало таква програма ? Кога секој си има свој фезбук и кршење на закон е да се хакира туѓ профил зошто е чепкање во туѓ идентитет.
Општи прашања Не знам дали требаше тука прашањево .. можите да се приклучите на facebook во моментов ?