На фб читам статусу неможат да се логираат овде исто што е работата? Јас успешто се логирав. Кој сака да си пишеме на фб нека ми пише во инбокс
А јас откако си се вратив на форумов го запоставив фејсбукот.. стопати ми е поинтересно со вас отколку на фејсбук..
Додека имале прилика да се докажат како колегијални и коректни личности проаѓале покрај тебе као покрај турски гробишта + (кога веќе си заборавил дека воопшто постојат меѓу твоите фб пријатели) ти праќаат покани со мал милион „те молам“ пораки да им го лајкнеш профилот на нивниот нов бизнис и да пратиш покани на пријатели = block user + unfriend. Фала, али НЕ, ФАЛА.
Не знам дали сте ја гледале пародијава http://www.youtube.com/watch?v=Nn-dD-QKYN4 Многу ми е јака и 100посто точна нели
Како да направам сликите на кој што сум тагната да можам да ги гледам само јас ? Who can see what other posts on your timeline ? Who can see posts you`ve been tagged on your timeline ? Jас мислам дека е второто, ама сепак не сум сигурна.
Во последно време ми стигнуваат можеби по 10 понуди за пријателство на ден од странци (луѓе со кои немам ниту еден заеднички пријател)... Како воопшто ме наоѓаат? Му се случува ли ова на некој и дали би можело причина да биде некоја апликација и сл?
Glossy тоа е mobile view и на секој му изгледа така профилот во тој view. Види во адресата на оној на кого му го гледаш фејсбукот како на сликата дека адресата е m.facebook.com/****** . На пример ако линкот на твојот фејсбук е www.facebook.com/glossy, само на почетокот наместо www. напиши m. и ќе го гледаш фејсбукот така.
Прашање: Ако пишува горе на темата заклучена е и со катанче е значи дека е заклучена или ти си избришана од неа? Ми треба мн. брзо
јас сакав да прашам зошто не можам да си го сменам името.???? инаку и мене не ми отвара моментално нз што му е..