Сакам да прашам зошто не ми се вклучува Фејсбук? 4 дена веќе сум без фејсбук Ниту од гугл, ниту од мозила, интернет експлорер, опера...Од никаде не може да ми се вклучи страната на фејсбук.Да не знае некој зошто е така?
има ли начин некако да се избришат повеќе пораки наеднаш? или мора сите една по една да се бришат?................
Ако сакаш можеш да избришеш цел разговор со една личност. Одиш кај разговорот и кај шо има Actions ти одбираш Delete Conversation и сите пораки кои ти се во тој разговор се бришат.
да де тоа знам ама не сака така, кога ке одам на име ми се покажуваат имиња што досега сум ги користела не можам да напишам ново
Кај можам да ги гледам активностите на одреден пријател освен во Activity кај пријателот на профил? Зошто кај активности ми ги покажува само неколкуте последни, јас сакам да видам повеќе, кај е коментирано, лајкувано, има таква можност?
Имало решение и за моето прашање, благодарение на Марама која ми кажа, за да му ги следиш активностите на некој пријател треба да го ставиш само во блиску пријатели-close friends.
кај може да ограничам да можат да ми испракаат пораки само оние што ги имам во пријатели? знам дека порано имаше сега се отепав од барање го нема..
Што е филмот со статусите за Ја викале... Секој втор го има тој статус, го надминаа и рекордот за статуси за крајот на светот
Имам профил,го користам за комуникација со школските,со сестра ми кога не е дома,со другари,за дозавање новости во врска со Јунајтед.Ама многу се претерува последниве години.Немаат осет буквално што се' ставаат,слики,статуси.Иначе им служам ко јутјуб на пријателиве.Најубавите песни кај мене се наоѓаат. Главно не сум опседната и можам без него.
Имам профил,го користам премногу често,според мене и пиметувам како станувам зависна од него,ама никако не можам да се одвикнам.Максимум без фб ми е 6 месеци сега за сега
Ако знае некој нека биде љубезен и нека ми одговори Ако некој ми се појавува во Луге кои можеби ги познаваш, дали и јас исто им се појавувам?? Благодарам.
И мене истото ми се дешаваше. И сеуште неможам да влезам од мозила гоогле цхоме и ехплоре , но немав опера спуштено и кога е спуштив можев да влезам. Еве скоро 1месец истото е и користам Опера поради тоа
Во редот горе кај што ти пишува почетна има едно знакче како катанец ќе кликнеш на него и после тоа имаш Кој може да контактира со мене - во паѓачка листа имаш да си одбереш основно или строго филтрирање (ако сакаш да ти испраќаат само пијателите ќе одбереш стого ) П.С Се надевам дека барем нешто разбра
Значи, ко помала сум праела страни, од оние за турските серии, статуси и сл. (мислам знаете на што мислам) и сега кога ке кликнам да се одјавам ми излегуваат сите, може ли некако да ги бришам, или да направам да не ми излегуваат таму ??