порано ставав и на ком да видам што е ново ако се е тоа па тоа сега полека полека не го користам толку фб а најчесто си гледам слики по групите
Општи прашања Општи прилагодувања на профилот - од левата страна имаш времеплов и означување - Кој може да додава работи на мојот времеплов? - измени и кликаш само јас
Зависна сум од фејсбук и секој ден сум активна ама откако си направив блог на Tumblr некако фејсбукот не ми е интересен.
Сите лоши работи и непријатни случки ми се случуваат преку фејсбук ама инаку многу си го сакам фејсбукот
Не го сакам, нека го снема.Сите сме заразени од него, па де слики па лајкови па нз ти таму што.Нека не постои !!!
Општи прашања колку пријави треба за да тргнат слика од фејсбук и за колку време ќе добијам информација дали ја нема? А и дали и тој што ја поставил ќе добие инфо?
Ај ве молам некој ако знае нека пише како да се стави забрана на тие што не ти се пријатели да неможат да ти праќаат пораки и како да не ме најдат кога ќе го пребаруваат моето име. Ако знае некој нека објасни подетално.Фала многу
Фејсбук е место каде повеќето можат да бидат тоа што не се, место за лечење комплески и за трачеви. Јас не сум личност што сака да се занимава со такви ствари, па затоа у последно време го избегавам, го користам само по потреба за некој нешто да ми прати или за некоја информација од групите кај што сум вклучена.
Општи прашања Нели имаше една опција на фејзбук, ако некој ти се уклучи од твој профил да го исклучиш ? Кај беше тоа ?