незнам што се случува со мојот фб имам 2 профили едниот се отвара а др не како да е сменет пасс.. ама никој не ми го знаеше неверувам дека некој би ми го хакнал читам тука имаат пишувано повеке дека не им се отварал понекогаш и нив профилот се надевам и кај мене е така јас дури пробав и пасс да сменам но не ми успеа нејчи да укл
девојки да ве прашам нешто... што е финтава со тоа СТРОГО ФИЛТРИРАЊЕ ? ок знам демек нема да може да ти пракаат сите приватна порака, но еве сепак ми пракаат (ауу како ме нервира, нема друга некоја опција?? )
Како да не ми ги гледаат сликите оние што не ми се пријатели? Се ми е подесено во приватност како што треба,а пак ми се гледале сликите уште пред да ги прифатам некои пријатели ми ги виделе сите слики Дури и тагирани,не само албумите.
Уфф веќе со таа глупа забрана за адднување.Таман ќе адд некои 2/3 нови пријатели и одма забрана.Знае ли некој дали може да си ја тргнеш забраната некако и повторно да адд без да чекаш да поминат 30 дена . Ако знае некој нека ми пише лп!
мислам дека претерано го користам фејзбуков ... колку само имам пробувано не го користам , ке го деактивирам и за 2 сати пак ке го активирам -.-
^А кај има опција да ги ставам на public? Кога пишувам пример статус, доле до испрати има да наместам :пријатели, само јас, прилагодено и пријатели на пријателите.
Ме интересира една информација. Хакнат ми беше фејсбук профилот и тоа сосем случајно открив. Ставив да ми стига дополнителен код на мобилниот и ми стигна нотификација дека сабајлето околу 5 некој бил логиран, системот прашуваше дали тоа сум бил јас. Ме интересира како е можно да се хакира профилот? Дали по ставањето на сигурносниот код тоа значи дека хакерот морал пред тоа да ја има пробиено шифрата или не? И колку е изводливо да се хакира акаунт со дополнителнава заштита (код што стига на моб.)???????????????
Има други девојки на фејсбук Ме интересира една информација. Хакнат ми беше фејсбук профилот и тоа сосем случајно открив. Ставив да ми стига дополнителен код на мобилниот и ми стигна нотификација дека сабајлето околу 5 некој бил логиран, системот прашуваше дали тоа сум бил јас. Ме интересира како е можно да се хакира профилот? Дали по ставањето на сигурносниот код тоа значи дека хакерот морал пред тоа да ја има пробиено шифрата или не? И колку е изводливо да се хакира акаунт со дополнителнава заштита (код што стига на моб.)???????????????
Ќе си чекаш нема друго чаре. Абе 2/3 пријатели аднувате , како да не , кажи си таму 20-30 Па идеш на Home Page и од страна имаш Suggested friends , и кога ќе видиш сликичките све некој девојќи од плажа , од диско , ова она и љубопитноста ќе кликне адд , и така едно 40-50-100 луџе адд и од тие 20 ќе те прифатат 10 нема и ете бан , и така 30 дена бан , 10 дена небан , 30 дена бан и така веќе 3 год Што мислите , овие машкиве со по 400+ пријатели имаат стварно толку , ма аднувај БРЕ све !!!!!!!
Има други девојки на фејсбук ^ Тоа кодот да не не е дополнителна заштита, туку само информација кога некој се логира на твојот профил од ИП-адреса различна од твојата