Внимание луѓе низ фејсбук кружат некои опасни вируси Eве видете тука подетално http://sitel.com.mk/makedonskite-fejsbu ... -od-virusi
Има други девојки на фејсбук А да си ставиш ти нова e-mail адреса на профилот? Ако не знаеш како, пиши ми лп, ќе ти кажам
Има други девојки на фејсбук Единствен начин некој да ти влезе во профил е да го внесе кодот што го имаш добиено на твојот тел., друг начин не постои, бидејќи ако не го внесеш кодот (а претходно се имаш одлогирано) тогаш ни сама не можеш да си влезеш на профил. Затоа и постои тој код... Може некој само пробал да влезе па ти стигнало известувањето. Не се секирај
Не може ништо да се направи додека не помине рокот на забраната Спојлер уфф и јас имам забрана и тоа за 1 месец
ВЕ МОЛАМ АКО НЕКОЈ ЗНАЕ НЕКА МИ ОБЈАСНИ:во лентата за чат од десна страна, кога ми е исклучен чатот не ми се покажуваат новостите избледено е цело и никако неможам да го вратам, а ништо не чепнав????
Па изгледа си стиснала сокриј тикер,тоа се наоѓа на десната страна исто кај што се новостите и горе има како незнам како стрелка и треба да стиснеш таму за да пак да се отворат новостите. Се надевам ме разбра.
За првото треба да одиш каде што е името горе нели ти е името па после почетна и тоа до почетна како катинарче на тоа ќе стегнеш и ќе ти излезе кој може да контактитра со мене и ќе видиш строго филтрирање. За 2. ќе одиш на тоа до катинарчето (како тркалце) и после ќе одиш на подесување на приватност. Пиши дали се снајде
Епа штом си ја сменил адресата мислам дека веќе не може друг да ти влегува. Како примарна ја стави новата адреса? Ако е примарна, тогаш со неа треба да се најавуваш. Претпоставувам никој не ти ја знае новата
Многу ми се интересни и смешни луѓето што постираат статуси против игриците на фб и против тие кои ги играат, а притоа забораваат дека некои игри објавуваат информации за твоите активности во играта без да видиш и без твоја дозвола. На таквите активности обично им ставам „лајк“, чисто онака да ги предупредам дека се “фатени на дело“
Ми се расипа чатот. Неможев да отворам да пишам долу, само пораки во инбокс можеше, а сега ни инбокс не ми го отвара. Што да правам знае некој?
Општи прашања знае ли некоја како на фејсбук да забранам тија што не ми се пријатели да неможат да ми пишуваат пораки и да ме боцкаат
[СДК] Сакам да кажам... Овде да прашам зош на друго место никој нема да ме прочита. Некој да ми помогне и да ми каже како да тргнам туѓо објавено на фејсбук се работи за сликиште без моја дозвола поставено што неќат да го тргнат а јас сум ко демон да ме брка испадната Со се се обидов, сто пати ја пријавив, ретардираните не ја тргаат, не може касно ноќе останав и не можам да спијам ради тоа АМАН