Како да си ги вратам тие што најмногу си чатувам да ми стојат од лево ? како во графа,а по грешка стегнав негде и ми се појавија од десно порано имаше едно да стегниш,да се вратат ама сега не гледам ништо.
Дали знае некој зошто на некои пристапот до мојот профил им е ограничен? Јас ништо немам менувано туку самото тоа, така е . Само можеме на чет да праиме муабет, а слики да ми гледа, да ми лајкува неможе ..
Имав ФБ, но сега го избришав и повеќе не го користам, а и вака ми е подобро, не ми се допаѓаше немаше баш некоја приватност, на објавите, на личните податоци, на пристапот до профилот, затоа во канта и сега наместо на ФБ си пишувам на форумов.
исто и јассе сложувам со тебе,големи злоупотреби има таму а и нема потреба па приватноста да ја ставам на дланка пред сите!
Денешниве деца наместо да си поуживаат во животот, да излезат надвор да играат криенка, бркана, фудбал.. , тие по цел ден на ФБ. Јас мислам дека е тотално без врска
Користам фб ама не сум голем зависник,ако имам слободна време се уклучувам,ама слободното време повеќе го користам за на фемина,дефинитивно е многу поубава,поинтересна од фб
Општи прашања Знае ли некој како да спојам повеќе страни на фб? Ако некој знае нека каже! однапред благодарам
Општи прашања Da ve prasam , na facebook koga ke stegnam kaj nekoj prijatel da dobivam vo izvestuvanje za site negovi aktivnosti, dali kaj mene ke stignuva samo toa sto objavil novo na dzidot negov?...ili ke mi stignuvaat i kometarite negovi, lajkovi?
Општи прашања Кога некој ќе го ставиш во close friends ќе можеш се да гледаш,и објави и лајкови и коментари.
Нејм ами не тие што ти ги гледаш туку тие тебе што те гледаат најчесто . Те манијачат тие се појавувале . Не знам може и нема врска , ама како може едни исти па исти да ми стојат Инаку имаше таква опција едно време еден другар ми кажуваше дека имало некои ограничувања ама сега ги нема .
Порано имав фб и многу се замарав со фб,а сега немам скоро 7-8 месеци,И НЕЗНАЕТЕ КОЛКУ МИ Е ДОБРО И КОЛКУ МИ Е УБАВО !
Општи прашања Цела недела, кога ке се оклучам на фејсбук одма после 2 минути ми пишува: Најави се, за да ја видиш оваа страна. Дали тоа значи дека некој сака да ми ја пробие лозинката или?
Општи прашања да има шанси но кога ке ти се појави тоа не го пишувај пасвордот кај тоа бидејки така автоматски можеш на некој да му го напишеш пасвордо искл го тоа и одноцо вклучи фб
За да ја тргнеш опцијата poke за оние кои не ти се пријатели, тогаш ќе треба да прилагодиш на твојот Фејсбук профил да не може никој да те додава за пријател, подруг начин нема. Инаку, не може целосно да се отстрани оваа опција, едниствениот начин е да ја блокираш личноста за да не може да ти испрати poke.
Ова за само одреден пријател да не ти ги гледа акивностите на фб, може, јас имам за колегите од работа Следен пат кога ќе пишуваш пост, доле десно меѓу тие опциите има нели дали постот да ти биде јавен (паблик), само за пријатели, за пријатели на пријатели, само за тебе или кастам. Ќе си одбереш последново, ќе ти се појави прозорче, во него има овој пост е видлив за и имаш простор да си одбереш за кој конкретно сакаш, а под него имаш опција освен за - и си одбираш по име кој нејќеш да ти гледа што правиш. Еве појасно со пример, кај мене е ставено видливо за пријатели а подолу кај освен ставени ми се имиња за 3-4 колеги (што нејќам да ми ја гледаат активноста). Штом ова ќе го направиш со еден пост, автоматски сите следни постови го следат тој твој „избор“. Ако сакаш некогаш пак да направиш се` видливо за сите, пред да постираш одиш пак на таа опција, пак кастам, пак ти се отвара истото прозорче и само ги бришеш имињата на „блокираните“ пријатели. И они не знаат за ова, не им стига никаква нотификација, изгледа како да си многу малку (читај) ретко активна Барем така беше, сега најновата промена на фб ја немам (се надевам и ќе ја немам) Се надевам ме разбра.