^ Одиш на твојот профил, кликаш каде што пишува Пријатели, откако ќе се отвори листата горе кликаш Измени => Who can see your friend list? => Само јас.
дали некој знае како можи да направам за да можат повеќе луѓе да ме најдат на фб едноставно сакам да ме додаваат луѓето за пријател . ??? како да направам?
Да бе, се нешто го менуваат, го комплицираат Затоа и јас се поретко се уклучувам, си се преориентирав на фемина а фб само нешто ако треба да исконтактирам со другарки
Можеби не е соодветна тема за прашањево , ме интересира дали постои некаков начин да се вратат податоци од History ?
мислам дека тоа не е можно. Ако памтиш на кого си пратила можеш да појдеш на неговиот профил и да Откажиш барање за пријателство
Еден пар си ја стаи на профил цела расправачка и цела смирувачка. Сосе детали, од како таа го погледнала откако се налутила до тој што и` рекол кога ја треснал вратата. После го вртат на шала, „сега се смееме на ова.“ Алоо, сте се скарале голема работа, што споделувате по стопати, да не ќе одите на суд па ви требаат сведоци? Некои луѓе и домашниот долен веш си го покажуваат за внимание. Ha Facebook бe....
Општи прашања Луѓе а ја да ве прашам нешто. Ако некој ви на напише на фб BR рррррррр шо значи тоа? Навистина незнам шо би значело BR . Ако некој има некоја идеја нека ми каже ве молам многу ми е итноо.
Општи прашања не верувам дека е број, таа личност што ми го напиша ова ми го знае бројот навистина немам никаква идеја што би можело да биде
Најчесто играв игри ама ми здосадија и еве сега го деактивиреав профилот по 3 пат (и последен мислам ќе е ) оти стварно досаден стана
има ли некоја опција некоја личност да не ја избришеш а да не може да гледа дали си онлајн и објавите да не излегуваат на негов зид или бришење му е мајката,не за друго туку брат ми е да не ми проговори после ако го избришам во ред ли е ако го избришам да не испаднам ептен идиотка,едноставно поради лошо искуство несакам да ми гледа објави и да ми се меше у живот
значи неможам да се вклучам,до вчера се ми беше во ред а сега ми бара друга лозинка а таа ми е.можно ли е некој да ми го провалил профилот?незнам до што може да е многу пати пробував
незнам што се деси со мојот фб ,ама некој од пријателите ми пратија ваљда вируси,а јас не сум праќала кај мој пријатели туку само се праќало,и сите ми викаат што е работава...и наеднаш ми се блокира ,и неможам да се уклучам.истото и се деси и на другарка ми сто јас сум и пратила.дали знаете што даправам,дали можам некако да се уклуцам,и дали ке исчезнат тие вируси???несакам сите да ме пцујат