mram fb imam fb no go koristam koga treba so drugarkite da se dogg za nesto i pet min poglednam na pocetnata. mislam deka fb ne e ok mesto da se setam ja na fb...
ако ти е на англиски фб. оди на твој профил и има под тоа 'cover' има Activity Log кликни и тука има се на кого си пратил понуди за пријателство,на кого коментираши се тука имаш.. се надевам дека ќе се снајдеш
Па, кога нешто „лајкуваш“ на твоите пријатели, тогаш тоа не може да се скрие, за да не се појави на почетна. Ако на тоа мислеше.
Имаше една опција во Activity Log Seach History и ти ги дава сите што си ги гледал на фб...епа сеа неможам да го најдам никако изгледа го тргнале....да не знае некој како се врака или нешто слично
Не,туку тие што не ми се пријатели да не ми гледаат.Нели на тоа знакчето има опции за 'само ти',за 'пријатели' и за 'цела јавност'.Епа јас кликам на 'само пријатели' ама не ми ја дава таа опција и мора да бидат јавни.Значи како да ги направам само пријателите да ми ги гледаат лајковите?
користам фејсбук најчесто го користам за договори, допишувања со другарите и другарките, гледам шо има ново-старо го користам секој ден (т.е. јас сум зависник од фејсбук )
Извинете малце за офф топик ама и прашањево е поврзано со Фејзбук... Имал ли некој искуство со лажни профили кои ви праќаат вознемирувачки пораки? Има ли МВР некои постапки за ваков случај?
Add your number to help secure your account and more If you lose your password, adding your number helps you log in. It also helps friends find you, keeps you updated with text notifications and повеќе. Country code:Македонија (+389) Ова ми се појавува секогаш кога се уклучувам. Да не не е нешто во ред со мојот профил???
Не не, тоа е, да си го пишиш бројот на пример ако ја заборавиш лозинката, ќе ти пратат на моб. некој код за нова лозинка и можеш да си направиш да ти стасуваат пораки на мобилен, на пример, кога ќе ти прати некој порака или за некоја нотификација. Исто, ако го оставиш видлив и да можат да те најдат некои пријатели кои ги немаш за пријатели на фејсбук. Без грижи, можеш да го сокриеш, само за тебе да биде видлив.
Јас го имам новиот фб. Знаете каде пишува на кого му е роденден, денес? Немам каде да видам. Не пишува никаде.
Пишува на истото место каде што беше порано. Провери пак. Или ако не можеш да најдеш тука, кликни на настани.
Откако се смени фејсбуков, неможам да ги гледам видеата од јутјуб што ги постирам Ако некој ми закачи на ѕид, го гледам, а јас што ги постирам никако да ги најдам Хелп!!
А зошто јас не можам да ги гледам подолгите статуси?притискам на копчето "повеќе" или "види повеќе", но не функционира.и не само на фб туку и на други страници ми се случува тоа.
Како да вратам допаѓањата да ми се гледаат на профил? Сакав да подесам да не се гледаат во јаност, но скрос ги снема, а го нема ни името воопшто за да подесам повторно да се гледаат.