И јас барав решение за ова, ама мислам дека нема Нема чаре, една по една [/quote] ама многу се за една по една сакам наеднаш сите[/quote] Сакаш ама нема Јас се направив офлајн и 3 дена чистев пораки [/quote] ke moram i jas ama me mrzi ..
Дали ако ставам роденденот да е видлив само за мене и да не е овозможен на профилот (тоа под датумот веднаш што е), нема на другите да им се појави дека ми е роденден? Сега ми е, веќе почнаа да ми пишуваат сите. А да ставам забрана за пишување на ѕид, некако ми е глупо.
Ако сликите ти се направени само пријатели да можат да ги видат тогаш неможе, ако ти се public или friends of friends тогаш може.
Имав три прашања ама едно ич не ми текнува, nvm.. -Дали ако си напараам fun page, ќе ми се гледа името дека ја сум креатор, и дали може да се брише таа страна? -Како можам кога тагнувам некого да се гледа само името, и преку него одма да те пренесе на неговиот/нејзиниот профил, наместо она да се гледа целосно @ime prezime ?
можи некој да ми помогни да ми кажи како можам порака која сум ја испратил на некој дали можам таја порака некако да ја уништам да не постои повеќе кај него да неможи да ја види во неговиот профил?
Имам.. и најчесто го киористам за допишување и коа ми е досадно ...најмногу ме нервираат оние игри па затоа ми се на блок листата
Општи прашања Зошто не ми ги покажува на чатот на фб пријателите кој се оклучени, ми покажува дека имам 0 пријатели окл, а сепак окл се..
1.како може да го блокираш некого на фб и кога ке го одблокираш да не го додаваш за пријател туку да ти биде пријател одма.значи не да го бришиш туку да го блокираш некого и кога ке го одблокираш да сте пријатели дане знае некој ? (мислам дека се разбираме) 2.Како може кога ке го блокираш некого твојте пораки што си му ги пишувал кај него да не се покажуваат , да не може да ги чита ?
1.Јас како што знам, чим го одблокираш, автоматски повторно си му во пријатели. На него во листата на пријатели, ќе си стои дека твојот профил не постои. И доколку он не те избрише од пријатели, за тоа време... откако ќе го одблокираш ќе го имаш во пријатели. 2.Мислам дека нема таква опција. Пораките ќе си стојат, само што твоето име и презиме ќе бидат напишани со црни букви и нема да има твоја слика. Нема да може да кликне на твето име, и да оди на твојот профил.
кај еден другар гледав баш пред некоја ден пораките од едно деојче што го блокирала му стоеа неговите а нејзините избришани. така да се заинтересирав сакам да знам како,можеби го деактивирала фб-то па затоа се така , но тоа е само предпоставка , баш ме интересира
^^ Тоа не знам. Меѓутоа знам некои што ме блокирале, уште ми стојат пораките. Само што не можам да одам на нивниот профил. Исто како да им е избришан фејсбукот.