Home Page. Веќе во горниот дел нема да има опција да одиш на твојот профил. Туку од лево ќе биде. Ако гледаш горе, над чатот, каде што е катанчето...
И мене исто,а нонстоп ми е офлајн и четот и на апликацијата за мобилен Ич не сакам да сум онлајн,помагајте чаре
па јас често користам фејсбук,навистина чиста зараза е,но и јас мислам дека многу би било подобро ако го нема
Исто и кај мене. Пу бре ти си мислиш офлајн си а гледаш ти пишале пет души. Едноставно нејќам, офлајн сакам да си бидам некогаш на пример имам обврски а ми треба нешто за да гледам од таму. Дај веќе нека го опраат.
Леле значии не било само кај мене така за офлајн, јас често офлајн си седам, и сега не можам кај мене покажва дека сум а горе имам 3-4 пораки Всушност кај нив онлајн сум Ај некој нека постави слика да видам кај е шо е то за јадење, пиење, спиење и сл
Лелееееееееееее катастрофа еј! Баш пред некој ден вака ми се појави на некоја страница за некоја козметика и си реков леле недај Боже да ми се смени и гледам сега така ќе се менува ич не го сакам! Ако ме покажува па нонстоп онлајн,ќе фатам ќе го избришам,неќам јас да сум стално достапна за сите.Всушност никогаш не уклучувам чат,ако сакам со некој да пишам,пишам во порака.Претераа секоја мера. А и многу е грд! Ќе треба ретко да го уклучвам...
Нечини новиот фејзбук .. на почетната ти дава само полуларни нешта од твоите пријатели и тие што стегнале на некој лајк , и ти пишува пример сретнуваш некој Трпко Трпковски(измислено име) на почетната нормално твој пријател објавил нешто и до името ако е уклучен зелено кругче... бул шит !
Кај мене беше сменет 2-3 дена,и сабајлево гледам пак стариот го вратиле А пак сум онлајн цело време значи
Дечкиииии може пак офлине да бидете, има опција доле кај четот advanced chat options може да направите да сте офф за сите или за одредени луѓе. И problem solved!
сакам името на профилот на фб да си го сменам одамво тоа опциите и ми вика дека биде за а потвда за измени на името се потребни 24 цаса тоа знаци дека за 24 цаса ке ми се смени името на профилот???????
Ако си го менувала повеќе пати, ќе неможе. Знам, зошто и јас пробувам да го сменам, ама несака, зашто го имам менувано 2 пати..
Чатот не ми е во ред иччч,кизнај шо му е, не можи да ме конектира 100 души ми пишат ќе си речат не му враќам
Општи прашања Зошто кај мене на фб го нема тоа што е за „се чуствува возбудено... итн итн тие што се... ?
Општи прашања Незнам дали знаеш каде се наоѓа.Еве ќе ти објаснам.Знјачи на почетна кога ќе одеш за да објавиш нешто,кај What's on your mind? има едно знакче со смајли,кога броиш од десно последно е.Отвори на тоа и ќе ги видиш сите.Мислам дека би требало да ти функционира.