А како личноста може да ги заклучи/отклучи заедничките пријатели??? Спојлер се извинувам ако сум оф-топик
Ич не ми фалел Фб откако ми го хакнаа бе Се уклучувам откај дечко ми после една недела изолација од фб и потврдувам дека е патетика, Не ни правам нов профил. Ајде луѓе стварно се претерува! До толку зар сте неиживеани па еден ФБ да ви е издувен вентил Купила една кола,некое старо Ауди,за некои 2000евра не е битно,ама затоа има албум бе-Нашата кола Притоа ,колата сликана,од сите можни агли,и надворешно и внатрешно,имате посебна слика од воланот,рачната,менувачот,возачкото ,совозачкото и задното седиште,потоа имате слики од гумите,регистрацијата-задолжително Ау,која беда,не можам да верувам. Или славеле некој си роденден ,дома по трењерка со руска салата и сувомеснато,ама затоа имате слики и од руската посебно и од саламките,да се знае бе! Леле луѓето го шетаат цел свет ,купуваат какви не коли ,авиони и што ти не,на нас Балканците ни дојде до фалење на вакви с*ања бе! Не е работата дека навредувам некој,ама стварно сте патетика! Ако ве исполнува фалењето на ФБ епа секоја чест,навистина незнам тогаш какви луѓе сте вие.
Имав и киснев нон стоп, ама веќе една година помина откако го избришав и мноооогу ми е поубаво... Не се замарам со што рекла оваа, што направила, дали си купила нешто, била на кафе, излегла од wc и т.н. и т.н. Патетичен ми стана
Што се случува со фејсбуков?? Зошто не можам да си ги избришам сликите и зошто не ги покажува сите ново додадени слики?? Само кај мене е вака или и некој друг има проблеми??
Она што ЦИА не успеа да го достигне за 60 години, основачот на Фејсбук - Марк Цукерберг го дозна за помалку од седум - Знае што мислат 800 милиони луѓе.
Имав facebook, на почетокот кога беше атракција, по извесно време година дена го исклучив. И немате претстава колку ми е убав животот, од ништо не сум зависна, за се имам време, со вистинските пријатели се слушам по моб, а не преку чет, пијам кафе на кеј, а не да ги гледам на слики, си разговараме и разменуваме мислења, а не да читам статуси и да ставам лајкови.....милина
Девојки дали знае некоја да ми каже зошто вака фејсбуков ми е, цел текст е од лево една доолга колона и како што се send a new massage, home, see all notifications ми ги покажува еве баш вака со линија одоздола и плус со сина боја... се одлогирав, и од почеток пак ама исто. Инаку други страници супер си отвара...
извинете ама многу ми се чудни муабетиве...немав време ама од кога немам фејсбук имам ...бла бла...е па нормално ако дремеш по 5 саати дневно дека ке немаш време и то а не е до фејс туку е до човекот. јас имам фејсбук ама никогас тој не управувал со мојот живор , пак пијам кафиња на кеј пак се слушам со пријатели , а фејсбук си е фб, го уклучувам кога имам време и толку време колку ја смислам дека треба 10 мин 15 мин некогаш 1 во неделата некогаш 2 пати дневно, незнам како можете да кажете дека фб ви одзема време , па тоа не е обврска ако не сакаш не го уклучуваш и крај
е тој фб само проблеми прави,со дечкоми само се каравме за тој фб,кој е овај пријател,не седи он,кој ти стави лајк,да не е уклуиуваш,и на крај го избришав,главата ми ја поду
Абе утре е 5. ноември, денот кога (наводно) хакерската група Anonymous ќе го уништи Фејсбук. Живи били, па видели (славили ).
Како беше тоа "Во поново време за да имаш стабилна врска треба да имаш стабилен интернет" Вака ќе да беше .. Хахахах
Порано мноогу ретко го користев, ама у последно време ако не се уклучам барем едно пола саат се фрлам од тераса Станав зависна од него и знам дека не е добро, ама јбг тоа е. Он је као кокаин
Џабе се правите дека се радувате а уствари сите ве копка Сите хејтерчиња уствари дремат на фејсбук и имаат по 4-5 албуми а овде се прават ко демек еј конечно живот без фејсбук.
Пред неколку часа ова видео стигна и до мене. Демек на 5 ноември (утре) некој си анонимни ќе го хакирале фејсбукот со цел да ги заштитат сита граѓани низ светот. Во клипчето зборуваат повеќе и поопширно па ако ве интересира погледнејте го, а во случај да не ви оди најдобро слушањето долу во описот го има текстот. http://www.youtube.com/watch?v=Q6crH8qmyZ8