Како да си го направам фејсбукот како новите што се? На сите мои другарки им е нов, а на мене ми е стариот фејсбук (ако ме разбравте за што зборувам)
До вчера го имав тоа на десната страна каде што се покажуваше кој што објавил, лајкнал, а денес го немам, а не сум ништо направила. Како пак да го вратам?
Абе тоа се пореметува на неколку дена. И мене сеа ми е така али и претходно иам приметено, па се враќало по старо.
Кога се логирам ми ја рестартира страната (facebook.com) и повторно ми бара емаил и лозинка, значи два пати треба да внесам и вториот пат ми го отвора профилот но ми пишува : Sorry, your request could not be processed. Please try again И стискам ’’почетна’’ и се’ си е нормално.. Што може да му е ?
Ова, буквално истово и мене ми се случува веќе неколку дена. Сменав пасворд и пак е истото... Изгледа од ФБ е нешто..
Одиш во Прилагодување на профилот и од лева страна има една опција Следбеници, кликни на тоа, има Вклучи го следењето штиклирај го квадратчето и готово.
Сакајќи да направам допаѓањата да не се видливи за другите, сега ни јас не можам да ги гледам. Некое чаре да ги вратам?
Ако почесто се уклучуваш од на мобилен цело време ти стои дека си уклучена(дури и кога не си) ,јас го имам ова забележано.
Дали кога ќе додадам некој пријател во листата на блиски пријатели или некоја др листа што јас сум ја креирала, пријателот ќе добие известување?