Како можам да видам, на кој се сум пратила покана за пријател а сеуште ме нема прифатено? Дали има таква опцијааа?
Нема таква опција, можеш само да го отвориш профилот на тој/таа што си ја поканила за пријател и да видиш дали те прифатил или сеуште стои барањето.
Имаш таква опција, одиш во дневникот со активности потоа од страната кликнуваш на пријатели и надоле ти дава со кој имаш станато пријател и на кого имаш понудено пријателство. позз
во дневникот на активности(activity log), friends и пишува кој си го прифатила, кој отстранила...........
Зошто на chat-от не ми покажува кои се уклучени? Само кај мојот профил е така и од Mozilla i од Google Chrome што се случува?
Извинете, оваа страница е недостапна Линкот кој те доведе тука можеби е прекинат, или можеби страницата е отстранета. Кога е вака значи дека личноста те блокирала или...?
зошто вака ми прај фејзбуко само на мојо е така ни кај братми ни кај таткоми и го рестартирав компијутеро и рефлеш му праев и од друг компијутер се уклучив и од мозила и нејчи никако само вака стој
Боцни го или прати му порака, па можи ќе се сети дека сакаш да станите пријатели и ќе те аддни, или пак ќе ти дозволи да го аддниш
Фејсбук не ми ги покажува лајковите нити пак оние кои ми ја лајкнале сликата. Не ми е за лајкот ми е галје за него туку ми каснат известувањата и порано ми праело така ама никад да ми ја нема тоа иконичката да не можам сега да си ја сокријам сликата, јавна ми е. Дали само кај мене го прави тоа или и кај други има вакви случаеви?