Ти го нема на чат, а си објавува сликии и песни статусии коментира на други, стави го во блиски пријатели или пак адни го од лажен профил.
Немора да значи дека ја има ставено офлајн..И јас некогаш не сум на чат а ставам слики,коментари.. Само од друг профил или некој заеднички пријател да му пише па да знаеш..
Ме интересира нешто во врска со четот.Нели е оделен како на два дела,горе и доле(над долниот дел пишува more friends)е сега ме интересира дали во првиот дел се само личности со кои имам пишувано?Или што влијае врз тоа?
Таму стојат личностите со кои највеќе пишуваш Одиш на ѕвездичето и поднесувања за приватност, кој може да ги види моите работи и измени и си местиш пријатели, само јас прилагодено А да прашам јас оти не можам да пишувам на чет?? Постојано ми излегува Неуспешно испраќање
Таму стојат личностите со кои највеќе пишуваш A дали е можно да стои некоја личност со која немам пишувано? Спојлер ме интересира за дечко ми профилот,сомнително ми е зашто една личност која ја прифати скоро му е во горниов дел.и тоа еден период беше на средина сега се искачи погоре.Незнам што да мислам,а му имам пасворд да би пишувал веројатно би видела,што знам
Дааа можии мене една девојка ми стоеше така а воопшто немам пишувано ама стоеше најдолу во горниот дел
Спојлер A дали е можно да стои некоја личност со која немам пишувано? Спојлер ме интересира за дечко ми профилот,сомнително ми е зашто една личност која ја прифати скоро му е во горниов дел.и тоа еден период беше на средина сега се искачи погоре.Незнам што да мислам,а му имам пасворд да би пишувал веројатно би видела,што знам [/quote] Дааа можии мене една девојка ми стоеше така а воопшто немам пишувано ама стоеше најдолу во горниот дел [/quote] Спојлер Установив дека всушност кога ке прифатиш некој нов/аднеш тогаш се појавува во горната листа,ако некој друг го интересира да знае
Тие што се во првиот дел-се оние со кои најмногу се допишуваш или оние кои најмногу ти го гледаат профилот
Феминки имам еден проблем со facebook. Значи вчера правев муабет со другарка и она ми пишала ама пораката мене не ми стигна, и после тоа она беше кај мене и случајно приметивме дека од кај неа ја има пратено пораката а кај мене ја нема, не стигнала. Ме интересира дали нешто вакво ви се има случено и на вас и дали и јас на пример кога сум испратила порака на некоја личност има шанси да не и стигнала како мене вчера од другаркава ??
Со години се труев со Фејсбук и пред некое време решив да го деактивирам. Ми пукна филмот од сите тие attention whores и солачи на памет. Сега, мојот живот е повторно мој, си имам приватност и не секој знае што-каде-како се случува во мојот живот. Ако треба некој да контактира со мене - Skype (достапна сум 24/7), или The Good Old Fashion Way - Ако сакам да споделам статус, мисла, порака, видео и сл. - Twitter (без утредента цела држава да знае ). Ако сакам да споделам слики или да гледам туѓи (не во ВЦ со таблетот, која со повеќе шминка и деколте ) - Tumblr, We Heart It, Pinterest и Instagram. No Facebook - No Worries!!!