имам стар профил на фејсбук, а сликите ми се катастрофа одамна е но сеуште се стои. Сум заборавила и е-маил и се....дали некој знае како можам да ги повратам или пак нешто да сторам за да го снема
Пријави го стариот фб за да ти го избришат, а за врајќање на стариот треба да си знаеш пасвордо на е-маил адресата за да можаш да го смениш пасвордо на фб, но доколку не го знаеш и пасвордо на е-маилот тогаш види дали истиот е-маил има recovery е-маил преку која е-маил можаш да го смениш пасвордо на заборавениот е-маил.
Хахах исто и јас постојано пријавував али дознав дека требало повеќе души да пријават за профилот да исчезне па им кажав на другарки и другари и ми го снема Пробај
Значи чатот се праи компир манџа.Час работи,час не. И имам приметено кога сум од Google Chrome ме тера да се најавувам два пати.Ептен ме нервираше па затоа користам Опера и не ми прави проблем
Епа сега, ако финтата ти е да имаш мнооооооогу пријателчиња, направи вака: У полето Search пиши Џеврие Текин, Фахрие Евџан, Лејла Текин, Алириза Текин и остали ликови од серии и сите аддни ги и оп ете ти 1000 пријателчиња
Здравоо.. моето прашање е: Како да ја заштитам фејсбук сликата со цел никој да неможе да ми коментира и да ми лајкнува? Моментално ми е отворена и ми стигаат нотификации кој лајкнал и ова она.. сакам тоа да престане.. Се надевам ме сфативте.. Фала на одвоеното време
^ Можеш да направиш само ти да си ја гледаш сликата, другите да неможат да ја видат со тоа што кога ќе ја отвориш сликата под неа има една иконка со 2-3 човечиња, ќе кликнеш на неа и ќе одиш на Only Me или Само јас (ако ти е на македонски), а за да не можат дати коментираат и да ти дават лајкови а да ја гледаат, мислам дека не може
Фејсбук Одиш на сликата и под твоето име и презиме пишува нели пред колку време ти е ставена сликата, па до него има опција кој можи да ја гледа сликата: Public, пријатели, само јас, и custom. Ти ќе ја избериш опцијата "Само јас" (Only me), и само ти ќе можиш да си ја гледаш сликата. Пријателите, а исто така и тие што не ти се пријатели, нема да можат да ја видам сликата во целост
неможе.единствено ако и од другг профил ја имаш таа личност за пријател и да видиш дали на тој профил ја покажува вклучена додека кај тебе покажива дека е исклучена
Сакам да ставам едни слики на фејсбук но не сака да ги прикачи....туку пишува Грешка....знае некој зошто..??
И јас неможам да коментирам на линк на кој сум означена Ми пишува Грешка, обидете се подоцна. Се дешава нешто