Зависна сум од фб но многу почнаа да објавуваат секој чекор што го направиле во денот! Тоа не ми се допаѓа во врска со фб-то!
За мењавање на пасвордот најлесно е, ама тоа што настанале недоразбирања си ме избришал/ не си ме избришал, тоа е проблемот ...
Може да ми кажеш као ги исконтактира овие од Фејсбук? Пошо барав во тоа Help и не најдов нишо, само се вртам во круг..
абее само кај мене е така или кај сите...ме исклучува од чатот веќе 2-3 дена само кога одам рефреш ме покажува уклучена и после 3-4 минути пак ме исклучува и одново треба да одам рефреш
Па мислам дека во сетингс го најдов негде и пишува дека можеш да им пратиш порака на ФБ. Откако ја пратив ми стигна известување дека не гарантираат дека ќе ја прочитаат жалбата. И ете до ден денес не ми ја прочитале пораката. А јас си останав со проблемот. Ми се смалуваат контактите секој ден. Ги избришав сите група во кои што бев зачленет. Сменив пасворд, си ги избришав сите слики. Ставив код генератор за најавување и ете пак се бришат.
Точно е, нешто се дешава Менувајте пасворди ПОД ХИТНО ! На другарка ми и го хакнаа профилот, а имавме една заедничка страна, и таа е хакната, а на профил стои слика од Albanian Hackers Terrorist Спојлер https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1462955_224392874401018_33261381_n.png На друга другарка и го имаа деактивирано профилот, а и избришано сите слики што ги имаше Се надевам јас не сум следна
http://kajgana.com/ukradeni-iljadnici-l ... -i-twitter има ли нешто ова врска што ми се бришат профили?
А да си смените вие пасворди? некои потешки и подолги што немаат врска со вас .. ии да си направите да ви стига порака на телефон кога некој од друг компјутер се уклучува со вашите податоци
Вчера избришав еден пријател и бројкава на пријатели не се мрдна како да го имам уште. На пример 900 пријатели имаш си избришал еден би требало да е 899, не бе не мрднува бројкава 900 си е. А си сменив пасворди на све живо и диво.
Follow КАде можам да ставам опција фоллоу на фб и дали ке можам да глеам кој ме следи и дали другите ке можат да гледаат кој ме следи ...
Направив да ми стига код да внесам кога се вклучувам од друг компјутер или телефон. Али проблемот не се реши. Ќе ставам пасворд од 30 бројки и букви. Па ни вирус ни свети вирус не може да ми влезе.
^^^ имаш опција,секој пат кога ќе се уклучуваш да ти стига различен код на телефон и неможеш да влезеш без да го внесиш кодот
Прилагодување на профилот ---> Безбедност ---> Одобрување на најава ---> и ќе го штиклираш тоа и имаш после инструкции или на англиската верзија на фб Account settings ---> security ----> login approvals ---> штиклираш и следиш инструкции притоа вероватно мора да имаш внесено број на телефон во Mobile и ова важи само за непознати уреди...значи уредите кои ти се ставени во Безбедност ---> познати уреди, кога се логираш од нив не стигнува код..ако сакаш и од нив да ти стигнува,ќе ги отстраниш од познати уреди се надевам дека ќе се снајдеш