Dali znaete zosto kaj site sto gi imam prijateli na fb pishuva deka gi sledam a nemam jas nisto napraveno..?
Па автоматски со тоа што ги имаш во пријатели всушност ги следиш (follow). А за тие што ги немаш во пријатели тогаш треба ти да стиснеш "следи"/ "follow" (ако сакаш, секако)
Хахаха не. Камо среќа да можеше Направи си лажен профил и додади ја личноста за пријател и ќе видиш дали е онлајн
Да не знае некој како можам да направам сликите да ми ги гледаат само пријателите и тие сто ми се претплатени?Знам за пријателите само како да направам ама сакам и тие што ме следат да можат.Нека ми каже некој ве молам многу ми треба
Идеш на твојот wall, во долниот десен агол од Cover photo имаш опција - "Activity log", стискаш на неа и лево ти се појавуваат повеќе опции па стискаш на "more" и бираш "friends", па од десната страна ти ја покажува цела историја на пријатели кои ги имаш аднато и со кои имаш станато пријател....Понатаму знаеш, или стискаш на името, па Cancel friend request или десно од името ќе видиш стрелка и таму ќе ја имаш истата опција
Luge dali I vie ste online na chat a ne ste se priklucile na cat? Vcera go gasam catot a mi vikaat uste si online. Dali I kaj vas e taka?
После одредено време те покажува офлајн кај пријателите, треба да поминат5-10мин најмногу. И кај мене е така.
Дечки имам заборавено. На некои луѓе направив да не ми излегуваат на почетна. Но заборавив каде ми е таа oпција Ќе може да ми објасните ?
Кога си на почетна, од лева страна под името и сликичката има News feed или почетна/новости така некако на мк е...ќе застаниш со глувчето од лева страна на тоа и ќе ти се појави едно како моливче и пишува ЕДИТ...Ќе стегниш на него и ќе видиш кои луѓе и кои страни си ги сокрила..