Да ве прашам овие видеата што ги објавувате на фб како ги правите? Кај мене не сака, фејсбукот ми е на англиски, мислам линкот од видеото отвара се но го нема да зид. Чаре?
Така може да се објавуваат видеата само што ги имаш ти снимено или направено ,на пример. И се прикачуваат нормално како што прикачуваш слика. Ако грешам исправете ме.
buba4e89 -сега скопчав за кои видеа прашуваш Има апликација каде ги прават. И мене ми изгледаат глупаво,ништо посебно.
Ништо посебно ама и мене ме мачи оваа паа,и на мене не ми излегува да го гледам и да го споделам А САКААМ да си видам паа ај кажете како
Знае некој како да ги избришиш сите псотови што си ги постирал,мислам на она кога некој ќе влезе во твојот профил да нема ништо на него? Се надевма дека сфативте на што мислам!
Порано можев да се наречам најголемата зависничка од фејсбук.Но сега тоа во никој случај нема да го кажам.Точно дека јас секој ден го посетувам фејсбук,но,тоа е само да проверам што има ново.Дали 15 мин. ке разгледувам.А и незнам зошто луѓево незаситни од фејсбук.Па човеку има надвор природа,има книги има милион други занимливости кои се попаметни од непотребно висење на фејсбук.
Порано можев да се наречам најголемата зависничка од фејсбук.Но сега тоа во никој случај нема да го кажам.Точно дека јас секој ден го посетувам фејсбук,но,тоа е само да проверам што има ново.Дали 15 мин. ке разгледувам.А и незнам зошто луѓево незаситни од фејсбук.Па човеку има надвор природа,има книги има милион други занимливости кои се попаметни од непотребно висење на фејсбук.
фејзбук е најглупата работа човек што може да ја има одкаако е отворен за комуницирање ама сега како што поминуваат годиниве стана најглупата работа на интернет жени од 40 години обрауваат слики , рецепти , статуси без врска што и да не додека маолетни девојчиња објавуваат како страдале од љубов пак и оние статусите што се ЛАЈК и во инбох угггггххх тие ме скреваат фејзбук и ask fm се најглупите работи
Имам голем дел на пријатели што споделуваат корисни работи. И голем дел од home page-от ми зафаќаат лајкнатите страни, па така полесно и побрзо се информирам за работи што ме интересираат. Од оние што молат за лајкови, ставаат срцепарачки статуси, што објавуваат буквално глупости - немам такви. Или ако се наоѓа по некој му имам ставено hide/unfollow. Спојлер околу 300 пријатели имам Според ова не го сметам фејзбук за толку лош. Плус секогаш можеш да останеш во контакт со луѓе што немаш можност често да ги гледаш.
Многу малку време поминувам на фб, речиси не го ни користам. Се пуштам само да видам што има ново на почетна, дали има некоја порака во инбокс и толку. Им се чудам на луѓево, како не ви здосадува бе по цел ден да седите на фб стварно не ми е јасно..
Толку популарната социјална мрежа без која не може да функционира популацијата. Кога сите се ин,јас сум аут. Немам фб-профил и не ми недостасува.А како ќе ми недостасува штом немам потреба од истиот
Дали уште постои опцијата сите тие што не ти се пријатели да не можат да ти пишуваат пораки во инбокс сандачето и како да ја активирам истава?