Да и мене само ми излезе и со тоа мислев дека функционира, ама не Ја инсталирав и прогамата што ја ка Jenniffer, ама пак не сака.
Но ти покажува кој те отстранил од инсталирањето на програмата па наваму, а пред тоа не Спојлер можеби никој не те има отстрането
Го пробав пред некоја година и функционираше А чатот од лева страна, таа коцката, нема да ви се врати. Јас ја немам веќе година дена откако еднаш ми ја снема... така да, се навикнуваш со тек на време.
Дали на некој му се има случено да бил tag-нат на слика, а таа да не му се појавува во Photos of you т.е. таму во сликите кај што сте тагнати на други профили? Ми ги нема таму, а ми се покажуваат на мојот Timeline. ама јас сакам таму Пребарував нешто на Google, најдов дека сум требала да стиснам прво Hidden from timeline, па после Allowed on timeline, и ќе ми се појавела во албумот, ама нејќе со таа опција, пробав многу пати... друго нешто, хелп...?
Дали само на мене додека не сум онлајн САМИ ми се лајкнуваат некои безвезе страни како на пример Никола Груевски, Erotic Vines и слични? И како да го решам проблемов?
Не ти се лајкнати, туку се рекламираат. Не се грижи и кај мене е така, сега пред избори па Шеќеринска, СДСМ, ВМРО, Пендаровски, Иванов.... Реклами само, мир да се немало.
Неможам да објавувам слики ниту да пратам на чет на некој...за сите слики ова ми се покажува Please try again. Make sure you are uploading a valid photo. Зошто вака?
Јас мислам дека е време да си го смениш пасвордот. Сигурна си дека не ти е хакнат профилот? не е можно сами од себе да ти се лајкнуваат такви страни Спојлер и пробај да го направиш ептен јак пасвордот да не може да ти го пробијат, само внимавај и на e-mail адресата.
^ И мене ми се лајкнуваат страни, ама не вакви политички туку инакви некои англиски... И не верувам да ми е хакнат, бидејки кога се оклучувам, ми стига код на телефонот
^За тоа со страните и јас забележав пред некој ден и ги чистев тие страни,некои што никогаш не сум ги ни посетувала а ми се лајкнати.Не се политички,повеќе се без врска некои .
девојки дали има опција на овај проклетиот фб да се намести да не ти стигаат пораки од луѓе кои не ти се пријатели? порано ми беше така наместено сега барам таква опција неможам да најдам едноставно несакам да и стигат пораки од др.луѓе
Горе во туллбарот кликни на катанчето ,потоа одбери ,кој може да контактира со мене,( втора по ред опција ) потоа кликна на строго филтрирање (повторно втората опција) и ќе добивас пораки само од пријатели .
Значи женски имам еден проблем.Фб ми е хакнат а сакам да си го вратам истиот профил.Значи дали на некој начин можам да го најдам пасс што е сега поставен ии кога ке влезам да си го сменам бидејќи не се сеќавам ни на емаил ни ништо :/
Уф,мноогу одамна почна да излегува на некои луѓе новиот изглед.Кај мене,да чукнам во тастатурата,не ми е уште ново. А они пак,само нешто менуваат