Овие се од Messenger. Иначе,јас кога ќе го отворам фејсбуков,не ми го дава четот и горе тоа кај што се пишуваат нели имиња нешто за да бараш,ништо не ми наога,и не ги отвара пораките. Што може да е работава?
И јас имам инсталирано ама ги немам додуша јас преку опера отварам на телефонов фб можеби затоа А може некако да се инсталираат
^ Еве само кликнете на смајлито што сакате да го пратите и готово. http://www.piliapp.com/facebook-symbols/ П.С кај мене на чет исчезнуваат, мислам ќе го пратам и ќе ја рефреширам страната и ќе ги снема.
Луѓе,знае некој од вас како да се инсталира на фејсбук опцијата за да видиш кој ти го разгледувал профилот? Знае некој да ми прати линк?
^^Мислам дека нема таква опција,тоа што се постираше едно време беше вирус. Ако грешам поправете ме...
Прашав и во Андроид апликации ама сепак ќе прашам и тука.Ви се апдејтираше ли апликацијата Фејсбук?Кај една моја другарка е апдејтирана и ептен ми се допаѓа дизајнот,ама кај мене не сака да се апдејтира.Ја избришав и пак ја симнав и пак ми се инсталираше во постарата верзија.
Со време тоа само ќе се апдејтира,така и јас правев деинсталирав но ништо.И кога еден ден гледам нов дизајн,и сватив дека само се апдејтира
Ако е преку телефон кога ќе се најавиш на фб, тој сам те прашува дали сакаш да ја апдејтираш. Ако нема такво нешто, оди во плеј стор и пиши во сирч фб update и стисни на тоа. Ако е преку лаптоп или пц таа сама се апдејтира фактички автоматски.
Зборот ми беше, Како да ти го дадам фејсбукот, после јас ќе немам фејсбук. Аха! Ве знам јас вас. ахахахаха
Aј прво ти дај,па по тебе може и другите ќе почнат... : Епа не е финтата јас да почнам. Женските имаат предност. [/quote] Епа дека женските имаат предност тие одлучуваат како ќе постапат, и во случајот ви ја отстапуваат предноста. hahah abeee ke se nadmudruvame sea ;P